Délmagyar logó

2017. 06. 27. kedd - László 17°C | 33°C Még több cikk.

Koncerttel emlékeztek Kardos Pálra

Koncerttel emlékeztek Kardos PálraFotó: Frank Yvette
Kórushangversennyel emlékeztek szombat délután a Liszt-díjas karnagyra, zenepedagógusra, Kardos Pálra az SZTE Zeneművészeti Karának Fricsay termében.
Az énekkarvezetők generációit oktató, a Szegedi Bartók Kórust is megalapító legendás karnagy, főiskolai docens tiszteletére Ordasi Péter vezényletével a szegedi Bartók Béla Női Kar, Soltészné Lédeczi Judit dirigálásával a ceglédi Kardos Péter Pedagógus Énekkar, Dávid Krisztina vezetésével a Budapest XVII. kerületi Gregor József Általános Iskola Jubilate Nagykórusa, valamint Petőné Kővári Andrea vezényletével a bajai Ad Libitum Kórus lépett fel. Végül az összkar Rozgonyi Éva dirigálásával Kodály Zoltán Berzsenyi Dániel versére komponált nevezetes kánonját, A magyarokhoz-t szólaltatta meg.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egyszerűsödik a bankváltás

Október végétől érdemben egyszerűsödik a bankváltás Magyarországon, és hab a tortán, hogy még a munkáltatónknak is az új pénzintézet jelzi, hogy más helyre kérjük a fizetésünket. Sorozatunkban közérthetően szeretnénk írni fontos, sokakat érintő gazdasági kérdésekről, és a bankváltás ilyen. Tovább olvasom