Délmagyar logó

2018. 05. 22. kedd - Júlia, Rita 15°C | 25°C Még több cikk.

Koncz Zsuzsa Balástyára jön

Összefoglaló életműturnéján Csongrád megyében egyedül Balástyán ad koncertet Koncz Zsuzsa. Az énekesnő három éve járt a településen, zenekarával együtt jól érezte magát, ezért örömmel mondott igent a balástyaiak invitálására.
Csongrád megye összes városa kimarad Koncz Zsuzsa turnéjából. Míg a többi megyében városokban lép fel, összesen húsz helyszínen, addig Csongrádban egyedül Balástyán ad koncertet. Kíváncsiak voltunk, mi ennek az oka. Kiderült: egy balástyaiaknak tett régi ígéretet váltott be most.

A népszerű előadóművész három évvel ezelőtt járt először Balástyán, nagyszerű, teltházas koncertet adott zenekarával. Jól érezték magukat, nagyon elégedettek voltak a szervezéssel, s megtetszett nekik a település is. A szervezők kitettek magukért, például csodálatos szendvicseket készítettek az énekesnőnek és a zenekarnak.

– Amikor a koncert után elváltunk, azt mondták: hozzánk bármikor szívesen visszajönnek – mondta Kocsisné Benkő Beáta, a helyi könyvtár vezetője. – Nemrég, amikor olvastam, hogy Koncz Zsuzsa újra turnézni fog, felhívtam a menedzsert, aki jól emlékezett a balástyai koncertre. Elfogadták a meghívást.

– Nagyon örültem a balástyai megkeresésnek – mondta Molnár Csaba, az énekesnő menedzsere. – Néhány évvel ezelőtt jártunk ebben a faluban, emlékszem, nagyon jó hangulatú koncertünk volt. Ezért szívesen felvettük a települést az idei koncertturné állomásai közé.

Koncz Zsuzsa a turnén ötfős zenekarral lép fel. Ma Szekszárdon játszik, hétfőn este 6 órától pedig Balástyán ad kétrészes, összefoglaló életműkoncertet. Az esten természetesen legújabb verslemezéről is hallhat dalokat a balástyai rendezvényház 600 fős közönsége. A koncertre belépőjegy 2800 forintért váltható a balástyai könyvtárban, valamint Szegeden a Kazinczy könyvesboltban.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egy kétségbeesett SMS

Padlóig sújtott és nagyon megrendített! – reagált Pataki Ferenc neves festőművész a pályakezdő… Tovább olvasom