Délmagyar logó

2017. 09. 23. szombat - Tekla 11°C | 19°C Még több cikk.

Kondis farsang: feltolva hóhér, lehúzva Sikoly

Szeged - Zach Galifianakis és Batman beszélgetett a bárpultnál James Bonddal szombat este Szegeden a City Music Pubban, ahol a Fit World Fitness konditerem rendezte hagyományos farsangi mulatságát.
Neu László üzletvezető elmondta, idén negyedik alkalommal öltöztek be a tulajdonosok, munkatársak és a vendégek. Tavaly a Hattyúk tava volt a tematika, idén az Oscar gála miatt Hollywood.

Farsangi bulit tartott a Fit World a City Pubban. Fotó: Kuklis István (képgaléria)

A tavalyi nyitótáncon balerinának öltözött kigyúrt férfiak arattak nagy sikert. Azt gondoltam, több Vin Diesellel, vagy Kojak-kel futok majd össze, de a kigyúrt, kopasz férfi sztereotípiáját nem erősítették a buliban. Volt viszont autentikus Bruce Willis, azaz John McClane, aki arra is ügyelt, hogy néha a fejéhez kapjon. Hiszen tudjuk, az Amerikát és a világot megmentő rendőr mindig másnapos. Apropó, Másnaposok. A jelmezverseny egyik győztese az a fiatalember lett, aki az amerikai komédia egyik főszereplőjének, Zach Galifianakisnak öltözött.

Farsangi bulit tartott a Fit World a City Pubban. Fotó: Kuklis István (képgaléria)

A Fit World egyik tulajdonosának nem sikerült ilyen jól a jelmeze. Gajda Zoltán azt mondta, a Sikoly című horrorfilm rémisztő gyilkosának akart öltözni, de ha arcára húzza a maszkot, akkor nem lát semmit. – Így feltolva, hóhér vagyok – mondta.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egyedül nem megy: Hálózatba szerveződtek a civil mozgalmak

Ha nem szervezünk március 15-ére tüntetést, akkor mi a fenének vagyunk itt? – fakadt ki Dovalovszki András. Tovább olvasom