Délmagyar logó

2017. 02. 23. csütörtök - Alfréd 5°C | 14°C Még több cikk.

Konzultációs központ nyílt a Dugonics téren

Tegnap délelőttől várja a város lakosait a Tisza Lajos-terv konzultációs központja, ahol az emberek véleményüket, elképzeléseiket fogalmazhatják meg Szeged jövőjéről. A központot a Fidesz szegedi csoportja hozta létre.
Kalmár Ferenc, Balogh László választókerületi elnök, országgyűlési képviselőjelölt és Oláh János, a Fidesz városi elnöke. Fotó: Karnok Csaba
Tegnap délelőttől várja a város lakosait a Tisza Lajos-terv konzultációs központja, ahol az emberek véleményüket, elképzeléseiket fogalmazhatják meg Szeged jövőjéről. A központot a Fidesz szegedi csoportja hozta létre: képviselőiknek a választókerületekben szerzett tapasztalata volt, hogy kell egy fix pont, ahova minden nap betérhetnek a polgárok és elmondhatják Szeged jövőjére vonatkozó terveiket.

Oláh János, a párt városi elnöke azt mondta, míg mások az íróasztal mellett döntik el mi lenne jó a városnak, ők kikérik az emberek véleményét, a valós problémákra koncentrálnak. Hűvös László önkormányzati képviselő, a terv koordinátora hangsúlyozta: mindenképpen pártok feletti városi jövőképet szeretnének kialakítani – nem a Fidesz-székházban, hanem a Dugonics tér 11. szám alatt nyitották meg irodájukat, amit egy vállalkozás bocsátott a párt rendelkezésére.
– Azoknak a véleményére is kíváncsiak vagyunk, akik nem feltétlenül értenek egyet pártunk politikájával, de van mondanivalójuk és örömmel tesznek javaslatokat ha Szeged fejlődéséről van szó – mondta a képviselő.

Az információs központban több fideszes politikus is fogadóórát tart majd, akikkel a polgárok rövid, közép és hosszú távú fejlesztési javaslataikat oszthatják meg. Az iroda hétköznaponként 9 és 17 óra között várja a javaslattevőket.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pénztárgépek rohama

Sok üzlet nem merte használni pénztárgépét, amíg nem állították át rajta a 25 százalékos áfát 20-ra.… Tovább olvasom