Délmagyar logó

2018. 04. 25. szerda - Márk 12°C | 25°C Még több cikk.

Kórházban volt a szomszédja, eltévesztette az ajtót

A Kormányos utcai betörő azt mondta, hogy ott lakik, de ennek ellentmondott, hogy a kezére zoknit, a lábaira pedig zacskót húzott.
Egy állampolgár hívta a rendőrség segélyhívószámát 2014. március 25-én nem sokkal éjfél után és bejelentette, hogy valaki betört a szegedi Kormányos utca egyik lakásába. A Szegedi Rendőrkapitányság Belvárosi Rendőrőrsének körzeti megbízottja a nyitott ablakon keresztül mászott be az ingatlanba, ahol tetten ért egy 45 éves férfit. A betörő azt mondta, hogy ott lakik, de ennek ellentmondott, hogy a kezére zoknit, a lábaira pedig zacskót húzott.

Az egyenruhások kiderítették, hogy a férfi egy ajtóval arrébb van bejelentve. Azt használta ki, hogy a szomszédja – egy idős nő – a kórházban van.

A rendőrök előállították a Szegedi Rendőrkapitányságra. Lopás vétsége kísérletének megalapozott gyanúja miatt indult ellene büntetőeljárás.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vadászháború lett a szomszéd féregirtásából

A deszkiek orvosságot kevertek a takarmányba és leálltak a vadászattal, a szőregiek meg nem. Milyen messze "gurul" az őzike gyógyszere? Tovább olvasom