Délmagyar logó

2018. 04. 21. szombat - Konrád 8°C | 22°C Még több cikk.

Korlátlan sörfogyasztás és kényelmes ágy egy helyen: az ideális ház ismérve

Szeged - Szeretne a sörcsap barátságos, hűvös csillogása mellől pár másodperc alatt az ágyába érni? Akkor megtaláltuk az Önnek legmegfelelőbb házat! Söröző és otthon az egyben. Hát lehet ennél szebb?
“Ha az új tulajdonos meglátja a Foci VB-ben rejlő lehetőséget a vételár nagy része az ölébe hullhat. Egy nagyméretű kivetítő és egy szurkolói klub létrehozásával valamint akciós sörrel bármi összejöhet! Az emeletre igényes olasz márvány lépcsőn jutunk. Az előtérben látjuk az igazi nagypolgári élet jellemzőit. [...] Nagyobb családi rendezvények is létrehozhatók a tágas ebédlőben."


A rövid részlet az ingatlanbazar.hu oldalán talált hirdetésben rámutat a lényegre: jöhetnek a barátok, az ismeretlen focirajongók és a család: itt mindig lesz vendég a 350 nm-es háznál. De ha ráununk a társaságra, elég felsétálni egy lépcsőn és máris bedőlhetünk az ágyba, vagy kiülhetünk a barátságos télikertbe.

Magánzóknak, remetéknek nem ajánljuk. Mindenki másnak igen.

További rengeteg kép a söröző-álomotthonról az ingatlanbazar.hu oldalán.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szegeden is toboroztak március 15-i rendezvényre diákokat

Nem pénzért, és nem beszédet hallgatni, csupán egy országos programban verset szavalni. Több szülő ezen is felháborodott. Tovább olvasom