Délmagyar logó

2018. 05. 28. hétfő - Emil, Csanád 16°C | 28°C Még több cikk.

Korlátozták a lőtér működését

Cikkünk nyomán csütörtöktől nem lehet nagy kaliberű fegyvert használni a szegedi felsővárosi lőtéren, mivel a zaj „kiszökik" az objektumból, és zavarja a lakók nyugalmát. A jegyző azonnali vizsgálatot rendelt el az ügyben.
Szerdai számunkban megírtuk, hogy a felsővárosiakat zavarja az önkormányzat tulajdonában álló lőtérről kiszűrődő zaj. Többek nevében Pataki Tibor még 2004. április 20-án panaszos levelet írt Mózes Ervin jegyzőnek. Noha másfél év eltelt, a hivatalból senki sem reagált panaszukra, és ugyanúgy dörögnek a nagy kaliberű fegyverek. A lőtér vezetője, Andrássy Árpád elismerte: a hang a golyófogó kulisszákról visszaverődik, és kijut a közterületre, ahol nagy robaj hallatszik. M

ózes Ervin jegyző tegnap közleményt juttatott el szerkesztőségünkbe, amelyben azt írta, hogy sem a zavaró körülményekről, sem a beadványról nem volt tudomása. Mindezek miatt azonnali vizsgálatot rendelt el a hivatalban, illetve a lőtéren. A lakosság megnyugtatására a jegyző azt ígérte: rövid időn belül megteszi a szükséges intézkedéseket a problémák megoldására, illetve – ha kell – a felelősségre vonás sem marad el. Ugyanakkor felkérte a sportigazgatóságot – amely működteti az objektumot –, hogy a vizsgálatot követő intézkedésig azonnal és jelentősen korlátozza a lőtér működését.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megmenekült a Virág cukrászda

György Attila azt mondja, már megegyezett a Virág cukrászda felszámolását kezdeményező céggel. A… Tovább olvasom