Délmagyar logó

2018. 04. 25. szerda - Márk 12°C | 25°C Még több cikk.

Korrupciós kockázatok a szakember szemével

Majd a rokon, barát elintézi – nem ismeretlen ez a megoldás Magyarországon.
Ahogy az sem, ha némi pénz ellenében rendeződnek el ügyeink, hiába a figyelmeztetés: rosszabbul állunk már a közép-európai átlagnál korrupció terén. Tóth István János, a Corvinus Egyetemen működő korrupciókutató központ egyik alapító-vezetője avatott be minket a magyarországi korrupció rejtelmeibe.

Délmagyarország / Délvilág hírek Kiderült többek között, hogy a drákói szigorítás növeli a visszaélés igényét, és ha a helyzet adja a lehetőséget, az emberek jó része korrumpálható – a részleteket a Délmagyarország és Délvilág szombati Szieszta mellékletében olvashatják. Fizessen elő a napilapra!

Olvasóink írták

 • 5. Jozsoci 2011. július 04. 17:41
  „Korrupció az, amikor nem engem vesztegetnek meg.”
 • 4. benq 2011. július 02. 16:08
  „én a mondó vagyok, hogy meg kell venni a statisztikai hivatalban azt az embert aki a korrupciós statisztikát készíti, hogy ne írjon nagy százalékot a magyarok elé, vagy után. és már csökkent is a korrupció! :-)”
 • 3. sügér63 2011. július 01. 19:22
  „Igy van . Én azért gyűlölöm a szocialistákat itt Szegeden,mert a lakásom és ingatlanrészem veszíthetem el, mert aki pályázik az ingatlanrészemre , annak szocialista ügyvédbarétai vannak és a polgármesteri hivatalban is vannak szoci jóbarátai, ezért kevés az esélyem. Ezért örülnék egy nagytakarításnak. Szvvel, lélekkel azokkal vagyok,akik ezt végre merik hajtani.”
 • 2. igazságkereső 2011. július 01. 19:10
  „Azért valljuk meg őszintén,hogy a magyarországi korrupciónak vannak és voltak előzményei, nevezetesen: 40 éve tartó átlagon aluli fizetések,miközben az árak a nyugat-európai színvonalon vannak nagyon hosszú idő óta.Ugye nem írtam egy teljesen új eddig ismeretlen megállapítást? Azért érdemes lenne mindeközben körül nézni az ország bármely pontján, hogy miből tudtak megépülni a "kacsalábon" ugyan még nem forgó, de álló házak sokaságai,miközben emberek nagyon nagy része a létminimumon tengődik? Miként lehetséges ez a XXI.század második évtizedének kezdetén?”
 • 1. szunyi 2011. július 01. 16:36
  „Egy francia manus mondta, hogy szörnyű ahogy Mo.-on lopnak.
  Válasz: Dehát Fr.-ban is lopnak.
  Válasz: Igen, a Tolvajok.

  Itt meg majdnem mindenki pl :
  Adjak számlát?
  Ha már aszfaltoznak akkor a bejárót is légyszi.
  Miért kék az uszodamester háza?
  stb ...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Fidesz hozzászokott a magánnyomozókhoz

Szeged - A Fidesz szegedi képviselői az elmúlt években már hozzászoktak, hogy felbérelt… Tovább olvasom