Délmagyar logó

2016. 09. 26. hétfő - Jusztina 10°C | 20°C

Köszönet az orvosnak

Csongrád megye - Január utolsó hetében hatnapos kivizsgáláson vettem részt az I. Számú Belgyógyászati Klinika északi szárnyában. Molnár Tamás professzortól és Bálint Anita rezidenstől rendkívül alapos, mindenre kiterjedő vizsgálatot kaptam.
Mivel semmi kórosat nem találtak, tovább elemezték a lehetséges kiváltó okokat, így kiderült: a pszichés állapotom is hozzájárult lassú bélműködésemhez.

A gyógyszerek mellett alapos életviteli tanácsokkal is elláttak, amit ezúton köszönök nekik. Kötelességemnek tartom azonban, hogy a kollektívának is hálámat fejezzem ki: az ápolók, nővérek és kisegítők is mindig készségesen segítettek. Most pedig Szőke Zsolt László háziorvos segíti további gyógyulásomat, neki is köszönöm munkáját.

Vinnai Gyula, Sándorfalva
 
Várjuk köszönő soraikat!

Mondjanak köszönetet a nagy nyilvánosság előtt orvosuknak vagy akár a gyógyításukban közreműködő teljes stábnak! Lapunk mostantól rendszeresen felületet biztosít ehhez. Várjuk köszönő soraikat az orvosom@delmagyar.hu e-mail-címre, vagy postai úton a 6729 Szeged, Szabadkai út 20. szám alá. A borítékra írják rá: „Mondjon köszönetet orvosának". Kérjük, hogy a nevüket is írják oda az üzenet végére. Ezek mellett hosszabb történeteket is várunk  olyan különleges Csongrád megyei esetekről, amelyekben megmutatkozott a doktor kivételes embersége vagy szakmai bravúrja. A beküldött elbeszélések közül a legjobbakat mi is bemutatjuk egy-egy cikkben.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egértanya a reform termékeket előállító szegedi üzemben

Egértanya a reform termékeket előállító szegedi üzemben
Azonnali hatállyal bezárt egy magliszteket, tésztákat és olajokat előállító üzemet Csongrád megyében a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih). Tovább olvasom