Délmagyar logó

2016. 12. 03. szombat - Ferenc, Olívia -2°C | 4°C

Kothencz egészségházakat tervez

Szegeden 2-3 körzetenként lenne ilyen. A szolgáltatás ára nem "ütné agyon az emberek pénztárcáját".
Egészségházak létrehozását tervezi a Fidesz-KDNP szegedi polgármesterjelöltje. Kothencz János erről vasárnap, a Nyitra utcában tett bejárása során beszélt.

Kothencz János szerint az egészségházakban az emberek szükséglete alapján hoznák létre a szolgáltatások kínálatát. Felmérnék, mire és hol van szükség, majd a jogszabályoknak megfelelően, az azokhoz szükséges forrásteremtés után megvalósulhatnának a központok - magyarázta.

A szolgáltatások milyenségével lehet megteremteni azt, hogy ezek a központok fenntarthatóak legyenek, ugyanis "nem az emberek pénztárcáját kell agyonverni azzal, hogy megfizethetetlenné válik az, ami értük épült" - fogalmazott Kothencz János.

Az egészségházakban lennének például termálmedencék, miként ez a környező településeken, Algyőn vagy Mórahalmon már megvalósult. A polgármesterjelölt szerint Szegeden két-három körzetenként mindenképp szükség lenne egy központra.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lippai Pál: ˝Emlékiratom nincs, de önmegvalósítok!˝

Az ügyvédi iroda, a család, a sport és a bélyeggyűjtés négyszögében telnek a rendszerváltás utáni szegedi polgármester mindennapjai. Tovább olvasom