Délmagyar logó

2017. 12. 16. szombat - Etelka, Aletta 1°C | 11°C Még több cikk.

Kövér nagyapjáról és Weiss Manfrédról

– Nem hiszem, hogy nagyapám Weiss Manfréddal együtt énekelte volna az Internacionálét – jelentette ki Kövér László, a szociáldemokrata nagyapjának a baloldalon vállalt szerepére emlékezve tegnap este a Szegedi Ifjúsági Házban, a Polgári esték rendezvényén, mintegy hatszáz ember előtt.
– Nem hiszem, hogy nagyapám Weiss Manfréddal együtt énekelte volna az Internacionálét – jelentette ki Kövér László, a szociáldemokrata nagyapjának a baloldalon vállalt szerepére emlékezve tegnap este a Szegedi Ifjúsági Házban, a Polgári esték rendezvényén, mintegy hatszáz ember előtt. A Fidesz-MPSZ alelnöke, országgyűlési képviselő azt mondta, a mostani kormány „nem a mi kormányunk, ez a milliárdosok kormánya", gyártják a szegényeket.

Az ország vezetőire utalva szerencsésnek nevezte, hogy jogállamban élünk, mert szerinte „ezek" keretlegényeikkel karanténba zárnák a nemzeti oldal vezetőit, szimpatizánsait. Horn Gyulát és kormányát említve megjegyezte: várta, hogy a baloldalon generációváltás legyen, ám „Gyula ezekhez képest Grál lovag volt, tündérkedett '57-ben, és legalább hitt valamiben, bár fegyvert fogott saját hazájára, míg a mostaniak, az Újhelyik, a Botkák, a Gyurcsányok csak a pénzben hisznek. A Fidesz-MPSZ alelnöke semmitmondónak, jelentéktelennek nevezte a Gyurcsány-kormány tagjait.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Czutor visszatér a JATE-ba

Dzsigolómetál. Czutor Zoltán meghatározása szerint ilyen zenét játszik frissen alapított zenekara, a… Tovább olvasom