Délmagyar logó

2017. 08. 18. péntek - Ilona 18°C | 32°C Még több cikk.

Közegészségügyi ellenőrzés a szegedi vasútállomáson

A szemle ideje alatt egy sárga láthatósági mellényt viselő férfi kívülről törölgette a vonat kapaszkodóit. Ilyet eddig még senki sem látott. Képgaléria.
Kovács Ferenc János, járási tisztifőorvos és Bosnyákovits Tünde, a kormányhivatal népegészségügyi főosztály vezetője szakemberek segítségével megtekintette a MigSzol önkéntesek faházát, a kézmosót és még a hűtőbe is benéztek. A vasúti kocsiban mintát vettek a mellékhelyiség kilincséről, a vasúti kocsi ülésének ülőlapjáról és fejtámlájáról.

A szemle ideje alatt egy sárga láthatósági mellényt viselő férfi kívülről törölgette a vonat kapaszkodóit. Ilyet eddig még senki sem látott.

Közegészségügyi ellenőrzés a nagyállomáson. Fotó: Schmidt Andrea - GALÉRIA

A vizsgálat után Bosnyákovits Tünde, főosztályvezető elmondta, mindent rendben találtak, szemét nem volt, a higiénia megfelelő, az önkéntes civilek bódéja tiszta. - A budapesti hasmenéses vírusnak Szegeden folyománya nincs, megbetegedésről nem tudunk - mondta. Hamarosan az önkéntesek által kínált élelmiszert is megvizsgálják majd.

A vizsgálatok eredményére egy hetet kell várni.

Közegészségügyi ellenőrzés a nagyállomáson. Fotó: Schmidt Andrea - GALÉRIA

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Öregecskék az otthonaink

Csongrád megyében a makói kistérségben a legöregebbek, nyugdíjkorhatárhoz közeliek a házak egy felmérés szerint. Tovább olvasom