Délmagyar logó

2018. 03. 18. vasárnap - Sándor, Ede -4°C | 5°C Még több cikk.

Közönségtalálkozó Bajorékkal Szegeden

Szeged - A szabadtéri következő bemutatójának, A víg özvegynek a szereplőivel rendeztek csütörtökön közönségtalálkozót a REÖK-ben, ahol a San Diegóban élő rendező, Kozma Péter arról is mesélt: gyerekkorában a nyarakat szegedi rokonainál töltötte a Somogyi utcában. Mindig nagyon várták a Dóm téri előadásokat, édesapja is mesélt neki statisztaként szerzett élményeiről. Látványos, nagyszabású produkció készül.
A Lehár-operett címszerepében Kaposváron már sikert aratott Herczenik Anna a beszélgetést vezető Beslin Anita kérdésére elmondta: operaénekesként számára a természetes beszédhang megtalálása volt a legnehezebb. Bajor Imre úgy fogalmazott: jelentős komikusnak Nyegus szerepét el kell játszania. Az operista Kálmán Péter nem megszokott bonviván lesz: basszbaritonként énekli Danilo szerepét.

Bajor Imre a sajtótájékoztatón. Fotó: Frank Yvette
Bajor Imre a sajtótájékoztatón.
Fotó: Frank Yvette

Olvasóink írták

 • 10. chmanor 2011. július 10. 17:31
  „Bár nem ismerem az előttem hozzászólót, mégis teljesen egyetértek vele! ;)”
 • 9. Stephanie 2011. július 08. 16:19
  „Ha egyesek nem tudnák, akkor szólok, hogy a kedves Bajor Imre és társai nem maguk döntik el, hogy mikor, hol és melyik szerepben óhajtanak feltűnni, hanem felkérik őket! Sokak hatalmas örömére. Bajor Imre a nagy magyar színészek egyike közé tartozik, és sajnos nem sok ilyen található kicsi országunkban.... Megtiszteltetés Szegednek, hogy többek között Ő, vagy Molnár Piroska, Földes Tamás, Hernádi Judit.... és még sorolhatnám, tiszteletüket teszik Szegeden a Szabadtéri Játékokon.

  Ha pedig TV műsorokról beszélünk, akkor ennyi erővel ne kapcsoljon be televíziót az olyan, aki szerint szélsőséges a "Heti ....", mert legalább egy olyan adás van Magyarországon, ahol még el merik mondani az emberek a véleményüket. :) A műsor csak a valóságot tükrözi, és nem hazudik. :) Ezen kívül, ha már szélsőséges műsorokról beszélünk, akkor elég csak a HÍRTV-re kapcsolni, ott aztán semmi sem szélsőséges. Kíváncsi lennék, hogy például "horvathi" szerint kik is magyarok??? Ha ilyen informált a témában. :)

  Egyébként meg gratulálok a színészeknek és nagyon várom már az előadást, mert biztosan nagyobbat fog robbanni, mint Az ember tragédiája! :)”
 • 8. IVY 2011. július 08. 16:18
  „Úhhh. Azért ez a szerkó + a szemcsi...? Kicsit túlzás.”
 • 7. kiokushyn 2011. július 08. 14:53
  „Szegény bajor! Nem képes felfogni, hogy eljárt felette az idő(lejárt)”
 • 6. joy 2011. július 08. 13:00
  „Remélem, még sikerül jegyet szerezni rá!

  Nekem mind1 a szereplők prolitikai /verzitása, csak a színpadon nyújott produkció számít, legyen akár szamótza, vagy karaláb!
  Egy művész ember prolitikai kurzusoktól függetlenül az: mindenkit szórakoztat, tanít emberségre, szeretetre!”
 • 5. PipiczGabor 2011. július 08. 09:58
  „Bajort lehet szidni vagy kedvelni, egyeni. Azt viszont nem ertem, hogy ha valakik nem ugy gongolkodnak mint a jelenlegi hatalmon levok, miert valnak egybol magyargyulolove?”
 • 4. Csecs 2011. július 08. 09:42
  „Egy köpés.”
 • 3. horvathi 2011. július 08. 09:04
  „Aki bármilyen szerepet is hajlandó vállalni a szélsőségesen magyargyűlölő "heti ...." műsorban, annak az erkölcsi értéke egyenlő a nullával.... <moderálva...>”
 • 2. a84esbusz 2011. július 07. 22:39
  „Imikém hogy lobog a hajad....”
 • 1. bánki 2011. július 07. 19:21
  „<moderálva>”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szemben a polgármester és az önkormányzati cégek

A városvezetés hangsúlyozza: Szeged lakóinak érdeke az átlátható működés. Tovább olvasom