Délmagyar logó

2016. 09. 29. csütörtök - Mihály 12°C | 24°C

Krimi magazin: Ön megtalálja a tettest?

A Délmagyarország Krimi magazinja rejtélyes-szórakoztató olvasmányt kínál minden titokra kíváncsi olvasónak. Lapunk szórakoztató füzete február 2-ától vásárolható meg.
Nyomozzon együtt a Délmagyarországgal! Lapunk új szórakoztató füzete, a Krimi magazin 11 ötperces történetet rejt a bűntények lázas kutatóinak. Az esetek felderítését ugyan színes, egyedi rajzok segítik, Anthony Grey és S. T. Mickey írásai mindenki számára tartogatnak izgalmakat. Ön vajon rájön, ki a gyilkos az Ujjgyakorlat, A csodafakír vagy éppen a Svájcból szeretettel című sztorikban?

A mindenre elszánt tettesek fondorlatos merényleteibe 16 oldalon nyerhetnek betekintés a bűnügyek lázas kutatói, de vigyázat: a Krimi magazin nemcsak a tettest, az olvasót is rabul ejti!

A bűnügyi rejtvényeket is tartalmazó Krimi magazint február 2-án, kedden megtalálhatja a Délmagyarország áruspéldányaiban az újságárusoknál, valamint a Délmagyarország ügyfélszolgálati irodáiban, így a napilap és a Krimi magazin című kiadvány együtt már 190 forintért az Öné lehet.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Vígszínház beugrója lett Markovics Ági

A Vígszínház beugrója lett Markovics Ági
Markovics Ági, a Szegedi Kortárs Balett egykori táncművésze a Vígszínház Össztánc című produkciójában vállal beugrást. Tovább olvasom