Délmagyar logó

2017. 07. 23. vasárnap - Lenke 21°C | 35°C Még több cikk.

Krimi magazin: Ön megtalálja a tettest?

A Délmagyarország Krimi magazinja rejtélyes-szórakoztató olvasmányt kínál minden titokra kíváncsi olvasónak. Lapunk szórakoztató füzetének második része március 1-jétől vásárolható meg.
Nyomozzon együtt a Délmagyarországgal! Lapunk szórakoztató füzete, a Krimi magazin 10  ötperces történetet rejt a bűntények lázas kutatóinak. Az esetek felderítését ugyan színes, egyedi rajzok segítik, Anthony Grey és S. T. Mickey írásai mindenki számára tartogatnak izgalmakat. Ön vajon rájön, ki a gyilkos a Tanga, A vérbosszú vagy éppen a Szégyen című sztorikban?

A mindenre elszánt tettesek fondorlatos merényleteibe 16 oldalon nyerhetnek betekintést a bűnügyek lázas kutatói, de vigyázat: a Krimi magazin nemcsak a tettest, az olvasót is rabul ejti!

A bűnügyi rejtvényeket is tartalmazó Krimi magazin második részét március 1-jén, kedden megtalálja a Délmagyarország áruspéldányaiban az újságárusoknál, valamint a Délmagyarország ügyfélszolgálati irodáiban, így a napilap és a Krimi magazin című kiadvány együtt már 190 forintért az Öné lehet.

Ügyfélszolgálati irodáink:
- Szeged, Szilágyi u. (a Mentőállomással szemben)
- Hódmezővásárhely, Kinizsi u. 27.
- Makó, Szegedi u. 9-3.
- Szentes, Kossuth u. 8.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tizenhét éves kora óta oktat harcművészetet Kovács Eszter

Tizenhét éves kora óta oktat harcművészetet Kovács Eszter
Tizenhét éve kungfunagymester a szegedi Kovács Eszter. A kétgyerekes családanya kilenc nyelven… Tovább olvasom