Délmagyar logó

2018. 01. 21. vasárnap - Ágnes -3°C | 3°C Még több cikk.

Kulcsrakész lesz 2013-ra Tiszasziget

Tiszasziget - A településen befejeződött a belterületi csapadék- és belvízelvezető építésének első üteme. A zárással együtt ünnepelték csütörtökön a második ütem kezdetét is.
Bodó Imre polgármester elmondta: ezzel a fejlesztéssel lesz „kulcsrakész" a település. A 4 ütemből álló beruházással a tervek szerint 2013 nyarára végeznek.

Az építkezés ütemenként mintegy 100 millió forintba kerül, ebből 10 százalék az önrész, a többi uniós támogatás. A polgármester hangsúlyozta: sok más önkormányzattal ellentétben Tiszasziget az elmúlt 12 évben mindig annyit költött, amennyit a település el tudott viselni. Az iskolát például évek alatt építették meg.

Bodó Imre azt mondta, nagyon büszke lesz, ha megépül a csapadék- és belvízelvezető is, mert akkor a település az ott élők és a jövőben oda költözők számára minden igényt kielégít. Tiszaszigeten nemrég újították fel a nevelési, oktatási intézményeket, 200 főt ellátó konyhát építettek, felújították a Szent Antal teret. Minden utca aszfaltozott, a templomfelújítás a közbeszerzés értékelésénél tart. – Tiszasziget felnőtt arra a szintre, ahol Európában egy településnek tartania kell – fogalmazott Bodó Imre.

Olvasóink írták

  • 2. vilitata 2010. november 26. 12:03
    „Jó el.... az egészet mert a mélyebb pontról a magasabb felé vezetik a vizet és az alacsonyabb helyen magasabban van a csatorna mint a járda szintje!!!!!!!!!!! <moderálva...>”
  • 1. vitao 2010. szeptember 27. 12:50
    „Bodó Imre polgármester elmondta: ezzel a fejlesztéssel lesz ,,kulcsrakész" a település.......

    Gondolom ez is ingyen lesz Imikém,mint a panelprogram,ha hatalom közelbe kerültök,mi????
    Na ne vicceljünk már.....”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Galántai Tibor már nem az asztalfióknak ír

Ma ünnepli 90. születésnapját Galántai Tibor, Szegeden élő, nagyváradi származású író. Tovább olvasom