Délmagyar logó

2017. 04. 30. vasárnap - Katalin, Kitti 5°C | 16°C Még több cikk.

Kultúrautalványért és SZÉP-kártyáért is lehet szabadtéri jegyet venni

Érdemes szabadtéri jegyekre vagy bérletekre beváltani cafeteriajuttatásunkat. Többféle utalványt is elfogadnak a Fesztivál Jegyirodán.
Írele a Mestert keresi a REÖK-ben

A Titkos Társulat érkezik január 22-én, a Negyedik kapu című előadással a Reök-palotába. Az előadás Íreléről, a tanítványról szól. A fiatalember egy nap elindul, hogy megkeresse az ő Tanítóját. A keresés nem várt találkozásokhoz vezet, mindenkitől tanul valamit, enni, nevetni, szeretni, vitatkozni, de az ő igazi Tanítóját nem találja meg. Az előadás főszereplője a Terápia című sorozat és számos sikeres film, így a Szezon sztárja, Nagy Zsolt.
Számos cafeterialehetőség közül választhatnak azok a nézők, akik nem készpénzzel szeretnék megváltani szabadtéri-belépőiket. Edenred Ticket Culture, Posta Paletta sport- és kultúra- és Szabadidő Erzsébet-utalványt illetve a SZÉP Kártyák Szabadidő fülén található összeget is be lehet váltani a fesztivál REÖK-ben található jegyirodáján a Dóm téri előadásokra. A fizetéskönnyítő lehetőségekkel mindig szívesen élnek a vásárlók. A hét minden napján nyitva tartó jegyirodán folyamatos a roham: rengetegen érdeklődnek mind az öt nyári produkció iránt.

Továbbra is népszerűek a kedvezményes bérletkonstrukciók, melyekből nemrég új típusokat hirdetett a szabadtéri. A két új, bejelentett előadásra, a Mamma Mia! július 16-i és A nyomorultak augusztus 19-i estéjére is lehet kapni bérletet. Emellett a Szirtes Tamás rendezésében, a Madách Színházzal színre vitt Mamma Mia!-t a Tévedések vígjátékával és Az álarcosbál című operával is meg lehet nézni. A Tévedések vígjátéka könnyfakasztó humorú, fergeteges komédia, amelyben ismét az ország legjobb színészei alakítják majd a szerepeket. Az Álarcosbál Verdi egyik legnépszerűbb operája, fordulatos cselekményével nemcsak kitűnő zenei élményt, hanem valódi izgalmakat is okoz.

A nyomorultakat a Shakespeare-vígjátékkal és a Szabó Magda örökzöld regényéből színre állított Abigél című musicallel is. Az Abigél a Budapesti Operettszínházból érkezik. Szabó Magda generációk által rajongott regényéből készült a zenés darab, amely először kerül színre szabadtéren. Két előadásra szóló bérlet már 7200 forinttól kapható.

(x)

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kulturált tüntetés

2002- ben nőtt utoljára számottevően a jövedelmük, és a 2015-ös költségvetésben sem szerepel számukra béremelés – ezzel indokolja a KKDSZ, hogy január 20-án országos demonstrációt rendez. Tovább olvasom