Délmagyar logó

2017. 11. 23. csütörtök - Kelemen, Klementina 3°C | 13°C Még több cikk.

Laci vagyok, negyed óra alatt buktam 2000 eurót!

Ezek után inkább az a kérdés, hogy miért van ez így? Miért veszít a kereskedők sokasága?


Nos azért, mert a tőzsdézéshez nem elég a „szakmai" fogások ismerete.

Nem elég tudnunk, hogy az adott cég, amelynek a papírjait megvásároljuk, milyen pénzügyi kondícióban van, vagy éppen milyen technikai alakzat látszik kirajzolódni a grafikonon.

Az okok saját magunkban, pszichénkben keresendők.

Először is fontos, hogy tudatosuljon: több tényező is ellenünk mozog.

Elsősorban a pszichénk, néha a hangulatunk, a racionalitásunk. Aztán a folyamatos impulzusok, amelyek érnek minket; a másodpercenként mozduló árak, a hírek, a pletykák, a vélemények, és néha a sok indikátor fedi el a valóságot és hajlamosak összezavarni minket.

A delmagyar.hu szakértője elmondta, az elmúlt 6 évben sok száz emberrel beszélgettek, és világosan kirajzolódnak azok a vonalak, amelyek mentén elválik a tőzsdézés és a szerencsejáték. Hozzáállás kérdése, és ez is fejben dől el.

"A gyakorlat, a sokszor átélt stresszhelyzet a legrögösebb és a leghosszabb, de az egyetlen célba vezető út. Nincsenek azonnali meggazdagodást ígérő stratégiák, de vannak jó meglátások és hasznos gyakorlati szempontok" - tudtuk meg a BPForex szakembereitől, akik előadásokon ismertetik meg a lehetőségeket: az alapokról azoknak, akik még nem kerültek közelebbi rokonságba a tőzsdézéssel, azon belül is a deviza- és indexkereskedéssel. A haladóknak azokat az előadásokat szánják, akik még nem képesek tartósan a nyereséges kereskedésre.

A sikeres kereskedés alapvető feltétele egy magas hatékonyságú stratégia alkalmazása. Rengeteg tökéletesnek mondott kereskedési rendszert tölthet le az internetről - vajon tényleg úgy működnek ezek, ahogyan azt leírják? Szakértőnk kételkedik ezek hatékonyságában, ezért olyan stratégiákat javasol, amelyekkel egyszerűen, mégis összességében sikerrel kereskedhet.

Ha érdekli a téma, ide kattintva a delmagyar.hu szakértőjétől tudhat meg több információt! >>

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Biztosra akarnak menni a megyei vízgazdálkodási társulatok

Idén nem ad pénzt az állam a vízgazdálkodási társulatoknak belvízelvezető csatornák tisztítására. A tagok önkéntes befizetéséből kell megoldaniuk a feladatot. Tovább olvasom