Délmagyar logó

2017. 05. 01. hétfő - Fülöp, Jakab 5°C | 20°C Még több cikk.

Laczó András az újságból értesült: ő Kiszel Tünde új barátja

Kiszel Tünde új barátjaként szerepelt az egyik bulvárlapban egy volt szegedi egyetemista. Laczó Andrásról és Tündéről Cipruson készült közös kép, ahol a fiatalember animátorként dolgozott.
Cipruson készült a közös kép Tündéről és Andrásról. Fotó: DM/DV
Kiszel Tünde újabb hódolója egy titokzatos fiatalember. A bulvárhősnőt és a fiút egy ciprusi szálloda előtt fotózták le – adta hírül nemrég az egyik országos bulvárlap. Az ominózus fényképet mint bizonyítékot mellékelték. A dolog pikantériája – így a cikk –, hogy a képen látható fiatalember nem is hasonlít Tünde új, Kondor Csaba utáni barátjára, az olasz
Luigira.

Valójában a dolognak más pikantériája is van. Tudniillik a fiatalember nem a műsorvezető hódolója, hanem egy volt szegedi egyetemista, aki sportanimátorként dolgozott a ciprusi szállodában. Tündével ugyan lefotózták, de hogy ennél több közük is van egymáshoz, arról barátnője e-mailjéből értesült.

Laczó András hét hónapot töltött Cipruson. Megesett, hogy másfél éves gyereket vittek az irodájába azzal: a medence partján kóborolt, máskor kificamodott bokát kellett ápolnia. Munkaköréhez tartozott a vendégek szórakoztatása, beszélgetés, programszervezés. Tartott vízi aerobikot is, itt találkozott először Kiszel Tündével, aki lányával és nővérével volt a hotel vendége.

András a nemzetközi mezőnyre való tekintettel angolul, németül kommunikált, ezért akkor Tünde számára még nem derült ki, hogy a fiú magyar. Később egy elkapott beszélgetésfoszlányból azonban igen. Időnként – ahogy más vendégekkel is – András néhány szót váltott vele, Donatellát, Tünde kislányát pedig – ez is feladata volt – bevonta az esti minidiszkóba.

Tünde néhány nap múlva elköszönt, ajándékozott néhány naptárt, nővére pedig elkészítette a fotót.

András barátnőjével még viccelődött is azon, nehogy Tünde új pasijának nézzék a fénykép alapján.
Később a barátnője SMS-ben értesítette: annak nézték. Néhány nap múlva e-mailben kapta meg a cikk linkjét, amit barátaival olvasott el.

– A német főnököm azt javasolta, menjek azonnal Magyarországra, és pereljek. Portugál kollégám azon nevetett, hogy elmesélheti otthon: egy munkatársa hírességgel jár.

András rengeteg e-mailt kapott barátaitól. Köztük megrovót is: miért nem választott dekoratívabb nőt.

A fiú most Szegeden van, de újra külföldre készül. A Tünde-történetre már csak legyint. Egy sztori a sok közül.

Felhívtuk Kiszel Tündét is, aki azt mondta, Cipruson jól érezte magát, Andrást szimpatikusnak találta, de udvarlásról szó sem volt. Arra a kérdésre, hogy ennek fényében mit szólt a megjelent cikkhez, így válaszolt:
– Nem örültem neki, de ez a népszerűség velejárója. Ha a művészvilágban valaki sikeres, arról írnak. Különösen pikáns sztorikat.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Zároltak 19 tonna romlott árut

A Törökbálinton lebukott M. E. G. A. cégcsoport lejárt szavatosságú élelmiszereiből megyénkben is… Tovább olvasom