Délmagyar logó

2017. 09. 21. csütörtök - Máté, Mirella 11°C | 17°C Még több cikk.

Lakatos Krisztián továbbjutott, és Zágrábban is hódított

Szeged - A szegedi Lakatos Krisztián ismételten, a közönség egybehangzó szavazata alapján továbbjutott a következő heti döntőbe. Hat társával folytathatja a versenyt a TV2 Megasztár produkciójában.
A szombati show-műsor az Elveszett gyémántok címet kapta: a versenyzők lassú balladákat énekeltek a halottak napja tiszteletére, hiszen többen vannak köztük, akik már vesztették el közeli hozzátartozójukat. Krisztián egyik kedvencét, Frank Sinatra My way című dalát adta elő, nagy sikerrel.

Mester Tamás azt mondta neki: profizmusra vall, hogy olyan könnyen megoldotta a produkciója közben fellépő technikai hibát. Friderikusz Sándor megkérdezte tőle, hogy ezentúl mindig csak ilyen típusú nótákra készüljenek, vagy mást is hallhatnak majd. A szegedi fiú határozott választ adott: „az biztos, hogy csakis a saját stílusomban és szvinget fogok előadni".

Krisztián Zágrábban is sikert aratott Fotó: Blikk/Korponai Tamás
Krisztián Zágrábban is sikert aratott Fotó: Blikk/Korponai Tamás

A szvingben megszerzett sokéves gyakorlatát Krisztián a héten nem csak a Megasztárban kamatoztathatta. Kivételes szerencsében volt része: Zágrábban, egy nemzetközi gazdasági konferencia gálavacsoráján mutathatta meg énektudását. Ahogyan azt már lapunkban megírtuk, Frank Sinatra legendás dalait énekelte szűk félórás produkciójában. Többek között olyan hírességeknek mutathatta meg tudását, mint az est díszvendégének, Richard Holbrooke-nak, az amerikai demokrata párti elnökjelölt, Barack Obama külügyi tanácsadójának.

– Egész nap nagyon feszült voltam. Vártam az estét. Jó érzéssel töltött el, hogy én, a szegedi Lakatos Krisztián ilyen nagy embereknek énekelhettem. Szinte még fel sem fogtam. Éreztem, hogy figyelnek rám. Az egyik asztalnál például gyertyát gyújtottak, miközben énekeltem, és azzal ringatóztak – mesélt élményeiről a megasztárjelölt.

Olvasóink írták

 • 9. halak33 2008. november 03. 18:25
  „4-esnek teljesen igaza van! Én is szurkolok Krisztiánnak, mert nagyon szép és jó hangja van! Csak így tovább!! Lüszivel kapcsolatban nagyon gyerek Ő még, bármennyire is szépen énekel, de 13 évesen ne legyen már Megasztár!! Majd egy pár év múlva! Szülei egy kissé sok mindennek kitették ily fiatalon, ő még gyerek teljes mértékben, főleg kinézetre! Én azt is megkérdőjelezném h. 13 éves??”
 • 8. kjéfka 2008. november 03. 14:48
  „Szerintem Krisztián fog nyerni!
  Lüszi énekel a legjobban, de túl fiatal! Nagyon elcseszték a szülei! Ha várnak pár évet felnőtt volna a feladathoz, most meg lesz majd egy 16 éves drogos kurva lányuk, vagy már 15 évesen is az lesz!”
 • 7. kérdező 2008. november 03. 14:41
  „Krisztiánnak gratulálok.
  A fotóst meg elbocsátanám...

  (Vegyük figyelembe azt is, hogy nem koncertezni, hanem háttérzenét szolgáltatni volt ott Zágrábban.)”
 • 6. abracka 2008. november 03. 14:13
  „Hajrá Krisztián!!!!!!!!!!!”
 • 5. tünés papa 2008. november 03. 13:30
  „Komcsijoy komcsijoy komcsijoy

  Szdsz mszp cigóvédő bérírnok”
 • 4. zorba 2008. november 03. 11:21
  „Ne legyünk már ilyen rossz indulatuak.Lüszi egy kis tünemény.Krisztiánt meghivták,nem Ő jelentkezett.Ha bármelyikünk lenne ott helyette nem hiszem,hogy kihagytuk volna ezt a meghívást.Ha segélyéer állna sorban akkor azért szidnátok.Én tisztelem,a törekvését és nagyon sok sikert kivánok neki.Egyébként már nem szavaztam,mert nem tudtan dönteni,hogy melyik a jobb.Nagyon sajnálom a kiesőket.Szorítok mindnek.”
 • 3. XY 2008. november 03. 11:00
  „Krisztián és családja a külföldi fellépésével akarja manipulálni a Megasztár zsűrijét és a közönséget. De ettől még igazi sztár a 13 éves Lüszi marad, még akkor is ha Krisztián is magas hangon majmolva énekel. Próbálkozzon buzibárban, ott befutó lesz.”
 • 2. joy 2008. november 03. 10:43
  „[1.] sving king hahahaha!
  Igen te is lehettél volna, ha...
  Hahaha!

  Mégírnisetucccccc!
  :o(”
 • 1. sving king hahahaha 2008. november 03. 08:46
  „A fotó azt mutatja, hogy akár én is énekelhettem volna.
  Tényleg érdekel valakit ez az unalmas előadás?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Paksi atomerőmű: négy blokk, betonbunker és babetták

Szeged, Paks - Magas kerítés, kamerák, mozgásérzékelők – nem a szegedi Csillag börtönben, hanem a paksi atomerőműben járunk. Tovább olvasom