Délmagyar logó

2018. 01. 23. kedd - Zelma, Rajmund -4°C | 3°C Még több cikk.

Lapunk családi napja

A Délmagyarország új, Szabadkai úti sajtóházában kezdődött a lap munkatársai számára szervezett családi nap. Még a beköltözés előtt felfedezhették a családtagok, hogyan festenek a korszerű munkahelyek. Aztán indult a kisvonat a ház elől. A legifjabbak ezzel zakatoltak ki a szentmihályi golfklubba.
Kisvonattal indultak a gyaerekek az új sajtóház elől
Családi napot tartott a Délmagyarország az Alföld Golf Clubban. Száztíz kilónyi húsból Lázár Mihály főzte a pörköltet.

A Délmagyarország új, Szabadkai úti sajtóházában kezdődött a lap munkatársai számára szervezett családi nap. Még a beköltözés előtt felfedezhették a családtagok, hogyan festenek a korszerű munkahelyek.

Tésik Attila, Pár Zoltán és Kószó László elismerést kapott. Fotó: Karnok Csaba
Aztán indult a kisvonat a ház elől. A legifjabbak ezzel zakatoltak ki a szentmihályi golfklubba. Ott Lázár Mihály csapata forralta a száztíz kilónyi marhapörköltnek-valót. A gyerekek bevették az ugrálóvárat. Aki akarta, a harci tetthez méltóvá varázsolták az arcfestők. Mások a golffal ismerkedtek.

A Délmagyarország 96. születésnapja alkalmából Pap Klára kiadóigazgató vándordíjjal ismerte el Pár Zoltán és a gondnokság munkáját. Szetey András főszerkesztő a Délvilág fotóriporterét, Tésik Attilát tüntette ki. Az értékesítők közül Kószó László kapott díjat Konkoly Béla kereskedelmi igazgatótól.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kiállításrendezők nagy álma

Milliárdos festményeket foghatnak kezükben, mégsem ezt tartják a legkülönlegesebbnek munkájukban a… Tovább olvasom