Délmagyar logó

2017. 12. 15. péntek - Valér 6°C | 13°C Még több cikk.

Lednitzky András: Köszönöm az értem mondott imákat

Szeged - Köszönetet mondok az orvosoknak, hogy lehetőséget adtak, hogy tovább élhessek és veletek maradhassak - írta Facebook-oldalán Lednitzky András, aki tegnap ünnepelte 69. születésnapját.
Lednitzky András, a szegedi orvoskar dékáni hivatalának egykori vezetője 2014 végén vonult nyugdíjba. Nemrégiben lábon hordott ki egy infarktust.

– Szívelégtelenség, szívizomelhalás, infarktus, ultrahang, MRI, katéterezés, amit Katona András végzett. A konzervatív kezelés után még három stentet kaptam – mondta tegnap lapunknak Lednitzky András. A város közismert, Szegedért emlékéremmel is kitüntetett polgárának, a Szegedi Zsidó Hitközség elnökének közel ezren kívántak a közösségi oldalon mielőbbi gyógyulást, miután hazakerült a klinikáról. „Köszönöm minden értem imát mondónak, hogy velem volt az elmúlt húsz napban. Jó érzés volt az a szeretet, barátság, ami a volt hallgatóktól, orvosoktól, rotarystáktól, barátoktól, volt kollégáktól mindvégig körülvett" – írta Lednitzky András a Facebookon. Fanyar humorral jegyezte meg, talán mégsem volt hiábavaló a közel 34 éve az orvoskaron.
 
Lednitzky András.
Lednitzky András.

– A közel ezer lájkban, jókívánságban egy fiatal orvos hatott meg leginkább, aki azt írta, „mi vigyázunk rád, mert te vigyáztál ránk". Ezt a nejemnek is többen elmondták. Már jól vagyok, köszönöm a Délmagyarország érdeklődését. Szerdán már a tervezőkkel tárgyalunk a zsinagóga rekonstrukciójáról – mondta Lednitzky András, aki tegnap ünnepelte 69. születésnapját.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Esélyegyenlőséget teremt a Homo Ludens Project

Átjáró című projektjének befejező előadására készül a szegedi Homo Ludens Project. Tovább olvasom