Délmagyar logó

2017. 05. 27. szombat - Hella 14°C | 24°C Még több cikk.

Lefelé a lejtőn

Szeged – Ha valaki alól egyszer kicsúszik a talaj, nagyon könnyen utcára kerülhet. Petrovics Józsefnek 2005-ben mondtak fel a Szegedi Nyomdában, amikor a cég tönkrement.
Azóta se talált magára, nincs munkája, önkormányzati lakásában ma rosszhiszemű, jogcím nélküli bérlő. Még nem tudni, ez a jogviszonya megmaradhat-e egyáltalán.

Délmagyarország / Délvilág hírek A 3 gyerekes család kálváriáját a hétfői Délmagyarországban és Délvilágban olvashatják! Fizessen elő a napilapra!

Olvasóink írták

 • 8. info 2011. február 18. 23:38
  „http://www.delmagyar.hu/szeged_hirek/petrovics_jozsef_most_allast_keres/103329/”
 • 7. info 2011. február 11. 14:26
  „Nem is tudom milyen vér folyik az ereiben az olyan embernek aki nem talál öt éve munkát!”
 • 6. info 2011. február 11. 14:23
  „Igen, állítólag külföldön is vállalt munkát a csavargyárban azután jól elbalhézgatott,iszogatott és hazalibbent.Itthon folytatta az édes semmit tevés örömeit. Még az újsághordás sem tetszik neki, ő mindig a megfáradt, beteg ember szerepét játssza el, csak egyre nem, hogy ne dolgozzon. Öt év alatt már akárki talált volna, ha akar!!! A 15 éves gyerek is cigizik a három közül. Egyébként mind az egész család cigiznek , de ha arra futi, akkor a többire miért is nem? Most nem tán megint gyűjtsünk nekik!? Egyébként régen ami adományok összejöttek a számukra szépen eladogatták. "Az adományok átvétele miatt nem tudtak ´leutazni a Balatonra" anno!!! Nem zörög a haraszt ha nem fújja a szél.”
 • 5. hahaha62 2011. január 10. 12:32
  „A munka elvesztése sajnálatos dolog-amikor én réges rég-2 éve egy hajléktala kéregetőt megkérdeztem-hogy egyezzünk meg és vágja le a fűvet nálam:válasz----csak nem képzelem,hogy ő dolgozni fog....és amikor utaltam a szájában lévő cigire-akkor at mondta-hogy azt is kérte-na szóval azóta a hajléktalanok engem hidegen hagynak....egyébként segédmunkával tele van a déliapró is-szóval????”
 • 4. dodó 2011. január 10. 09:51
  „Öt éve nem talál még egy kis segédmunkát sem. Valószínűleg nem fizeti a szolgáltatásokat: "önkormányzati lakásában ma rosszhiszemű, jogcím nélküli bérlő". Csoda, hogy eddig tűrték/tük és támogatták/tük.
  A nyomtatott lapban majd jól megsajnáltatják velünk, gondosan ügyelve az írásban, hogy csak szegény sorsüldözött emberke mesevariációitit ismerhessük meg.
  Én már előre zokogok.”
 • 3. saturnus 2011. január 10. 09:51
  „Az elmúlt huszonegy év kormányai vajon miről Tehetnek az ország tönkretételében? Miniszterlnökei,államfői,alkotmány bírái akik nem tíltakoztak ammiatt,hogy lepusztítják az embereket meg az országot,MDF,Kereszténydemokrata Néppárt, Kisgazda (keresztény értékekel?),Fidesz,SZDSZ,MSZP, Miniszterei,Államtitkárai,állami hivatalnokok és vezetők,tanácsadók,országgyűlési képviselők garmada jó pénzért,Most is Öt-hatszázezerért béreljük a legdrágább AUDIT közpénzből havonta és csak ez egyember és a többi költség ami jár neki. Meg a többi kinevezett sleppnek? Milyen jól megélnek és éltek állami közpénzből ?”
 • 2. jozko 2011. január 09. 21:09
  „AKÁRHOGY IS NÉZEM, EZ MÁR 5 ÉVET MEGHALADÓ , NEM MUNKÁVAL TÖLTÖTT IDŐSZAK!

  "Régen" ez már erősen kimerítette a közveszélyes munkakerülés fogalmát!
  Tudom , hogy ma nem "régen" van-de azért elgondolkodtató, miből élnek az ilyen családok!

  Gondolom, a holnapi cikkből az is kiderül!”
 • 1. nyomdasz63 2011. január 09. 18:39
  „....amikor a cég tönkrement...
  NEM tönkrement ! Tönkrerették ! A régi nyomda III/3-as besúgója,Szovjet összekötője.”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Torlódás Röszkén: egy órát kell vesztegelni

Egy órás várakozás alakult ki a Röszke Autópálya-határátkelőhelyen a belépő oldalon a személy és autóbusz forgalomban. Tovább olvasom