Délmagyar logó

2018. 04. 22. vasárnap - Csilla, Noémi 9°C | 24°C Még több cikk.

Legnépszerűbb a Gáspár utca

Mind a harminc szegedi szociális bérlakás pályázata eredményesen zárult – tájékoztatta lapunkat az IKV Rt. Minden nyertes elfogadta a felajánlott ingatlant.
A szegedi önkormányzat harminc szegedi szociális bérlakást pályáztatott meg a rászorulókkal. Határidőre 323 család 719 pályázatot adott be. Legtöbb pályázati csomagot egy olyan család vásárolt, amely tizenöt lakást jelölt meg.

– A pályázók egyharmadát ki kellett zárnunk a versenyből formai hibák vagy hibás teljesítés miatt – tájékoztatott Molnár Edit, az IKV Rt. lakás- és helyiséggazdálkodási irodavezetője. – Legnépszerűbb ingatlannak a Gáspár Zoltán utcai lakás bizonyult, amelyre 43 érvényes pályázat érkezett. Szerdán délután hirdettünk eredményt. Minden nyertes pályázó megjelent, és valamennyien elfogadták a pontszámok és az általuk megjelölt sorrend alapján felajánlott lakást. Megkötjük a szerződéseket és november közepén beköltözhetnek a családok – mondta az irodavezető.

Az értékelésnél okirat-hamisításra is bukkantak az ingatlankezelő munkatársai. Egy pályázó ugyanis – a siker érdekében – átjavította lakcímkártyáján a dátumot. A következő pályáztatás fél éven belül várható.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tavaszi időjárás az őszben

Reggel elkel a nagykabát, délben elég a rövid ujjú – így búcsúzik az ősz idén Magyarországon.… Tovább olvasom