Délmagyar logó

2016. 09. 30. péntek - Jeromos 12°C | 24°C

Lemossák a fákat

Szeged- Éjjelente a hárs- és ostorfák tavaszi, növényvédelmi lemosó permetezését végezteti a Szegedi Környezetgazdálkodási Nkft.
A kijuttatott permetlé a gépjárműveken és ablaküvegen nyomot hagyhat, de kárt nem okoz, mosószeres vízzel lemosható, valamint meleg vérű élő szervezetekre ártalmatlan. Időjárástól függően a beavatkozások pénteken Alsóvároson, Móravároson és Rókuson lesznek, március 15-én kedden Rókuson, az Északi városrészben, Tarjánban, Újszegeden és a Belvárosban.

Március 16-án szerdán Rókuson, az Északi városrészben, Tarjánban, Újszegeden és a Belvárosban permeteznek. Március 17-én csütörtökön és 18-án pénteken Belvárosban és Tarjánban dolgoznak. A szolgáltató kéri, hogy az érintett városrészekben lakók 21 és 5 óra között lehetőleg zárják az ablakokat, erkélyen, teraszon ne tároljanak élelmiszer jellegű terméket, ne teregessenek, házi kedvenceiket helyezzék biztonságos helyre, illetve gépjárművükkel ne parkoljanak fa alá.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csak örökölni lehet az üres szegedi parkolóhelyet

Csak örökölni lehet az üres szegedi parkolóhelyet
Alig akad szabad parkoló a szegedi belvárosban - csak hosszú keresgélés után sikerül üres beállót találni a város szívében. Tovább olvasom