Délmagyar logó

2018. 05. 27. vasárnap - Hella 17°C | 28°C Még több cikk.

Lemossák a fákat

Szeged- Éjjelente a hárs- és ostorfák tavaszi, növényvédelmi lemosó permetezését végezteti a Szegedi Környezetgazdálkodási Nkft.
A kijuttatott permetlé a gépjárműveken és ablaküvegen nyomot hagyhat, de kárt nem okoz, mosószeres vízzel lemosható, valamint meleg vérű élő szervezetekre ártalmatlan. Időjárástól függően a beavatkozások pénteken Alsóvároson, Móravároson és Rókuson lesznek, március 15-én kedden Rókuson, az Északi városrészben, Tarjánban, Újszegeden és a Belvárosban.

Március 16-án szerdán Rókuson, az Északi városrészben, Tarjánban, Újszegeden és a Belvárosban permeteznek. Március 17-én csütörtökön és 18-án pénteken Belvárosban és Tarjánban dolgoznak. A szolgáltató kéri, hogy az érintett városrészekben lakók 21 és 5 óra között lehetőleg zárják az ablakokat, erkélyen, teraszon ne tároljanak élelmiszer jellegű terméket, ne teregessenek, házi kedvenceiket helyezzék biztonságos helyre, illetve gépjárművükkel ne parkoljanak fa alá.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csak örökölni lehet az üres szegedi parkolóhelyet

Csak örökölni lehet az üres szegedi parkolóhelyet
Alig akad szabad parkoló a szegedi belvárosban - csak hosszú keresgélés után sikerül üres beállót találni a város szívében. Tovább olvasom