Délmagyar logó

2017. 09. 22. péntek - Móric 11°C | 18°C Még több cikk.

Letépték a Jégre lépni tilos! felhívást, szemetet hagytak helyette

Letépték a Jégre lépni tilos! felhívást, szemetet hagytak helyetteAz illetékesek pótolták a kiírást. Vajon ez meddig marad a táblán?

A Sziksós tó horgásztaván is kitáblázták a jégre lépés tilalmát, miután sokan merészkedtek rá korcsolyázni. Másnapra ismeretlenek leszedték a táblát, a helyén pedig egy halom szemetet hagytak.
A tiltásra figyelmeztető tábla egyetlen éjszakát sem állt a Sziksós tó horgásztava mellett - a táblát ugyanis már másnap leszedték, veszélyeztetve azokat, akik esetleg elolvasás után megértették volna, hogy nem megengedett ott a korcsolyázás. Az ismeretlenek egy halom szemetet - sok-sok sörös dobozzal - is a helyszínen hagytak. 
 

A rekord közeli mínuszokban számos család korcsolyázott a megjegesedett természetes vizeken. A folyók a legveszélyesebbek, de a tavakon sem érdemes próbálkozni. Ráadásul most, hogy enyhülni kezdett az idő, a megszokott jégfelületek már nem biztonságosak. Nem árt tudni: ruházattól és testalkattól függően is maximum 5 percig bírja ki az emberi szervezet a jeges fürdőt. 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jégre mentek a nádarató elítéltek Nagyfán

Jégre mentek a nádarató elítéltek Nagyfán
A nagyfai börtön negyven elítéltje mindennap öt órán át aratja a nádat a Holt-Tisza tizenöt centis… Tovább olvasom