Délmagyar logó

2018. 07. 20. péntek - Illés 18°C | 27°C Még több cikk.

Lezsák Sándor: sorsdöntő vasárnap jön

Szeged - Nemzetegyesítés előtt címmel sajtótájékoztatót tartott ma Szegeden a Nemzeti Fórum. Lezsák Sándor sorsdöntő vasárnapnak nevezte június 7-ét.
Lezsák Sándor a sajtótájékoztatón sorsdöntő vasárnapnak nevezte június 7-ét, ahol a választók ítéletet mondanak majd többek között Bajnai-féle válságkezelésről is. Lezsák szerint akkor lesz eredményes és összehangolt az Országgyűlés és az Európai Parlament munkája, ha mindkét szervezetben egyformán nagy számban képviselteti magát a Fidesz-KDNP.

Olvasóink írták

 • 9. joy 2009. június 04. 14:53
  „Le zsákoltam.
  Teszek a vasárnapodra.
  :o.”
 • 8. tarjani 2009. június 04. 07:45
  „Az elkövetkező 3 napban még gondolkodhatom, hogy melyik pártra voksoljak. Ugyanis a parlamentbe bejárók, haszontalan időtöltők, hatalmas pénzösszegeket felvevőkhöz nincs bizalmam. Akkor, most nem megyek szavazni, mert egyszerűen nincs egy "épkézláb" program, azaz "csomag",amivel meg lehetne szüntetni a nagyon szegények és a nagyon gazdagok közötti tűrhetetlen különbséget. Az Európa röhög rajtunk. Ugyan ki lenne a legmegfelelőbb? Eldöntöttem, nem szavazok!... Mondd Te kit választanál?”
 • 7. comet 2009. június 03. 20:04
  „6- megint mellébeszélsz. Nem a 13-ik havi juttatásokkal van a baj, hanem az alacsony bérekkel. Ha normálisan keresne mindenki akkor nem kellene a 13-ik havi. A másik oldalon meg elléggé ingerlőek az olyan szélnek eresztett milliárdok mint pl. az adóhatóságnak juttatott 16 milliárd, főleg azok szemében akiket átvágtak, vagy megpróbáltak átvágni.
  Nem világos előttem hogy te most baloldalinak akarsz látszani, vagy csak egyszerűen Fletó apród vagy. A kettő ugyanis ellentmond egymásnak.”
 • 6. Logaritmus 2009. június 03. 17:58
  „2. hozzászólás comet: hagyjuk már ezeket a 13. havi szürreális juttatásokat. Annak járjon, aki egy évben 13 hónapot nyom le.

  5. hozzászólás maradando: az ország meg abba bukik bele, ha a fideszes langyos lábmosóvízhez hasonlóan maradi életet akarod élni”
 • 5. maradando 2009. június 03. 16:18
  „Göncz Kinga szerint 7-e után 8-a jőn! Ezt mintha már hallottam volna valahol valakitől! Ha emlékezetem nem csal ,bele is bukott az uralkodásba.”
 • 4. maradando 2009. június 03. 15:50
  „1.A kétfarkú kutya párt javaslata!
  Tedd a kezed szivedre s.avaz a fideszre.”
 • 3. Örvájn 2009. június 03. 15:43
  „Ha jól emlékszem igen komoly következménye volt 2004 év nyarán is az EU parlamenti képviselő választásnak. Ezek után nem lehet azzal érvelni, nincs belpolitikai hatása a Vasárnapi referendumnak. Másrészről joggal lehet elégedetlen a választó Mszp (+Szdsz) kormány munkájával, így nem meglepő, ha sokan hozzám hasonlóan úgy vélik jobb, ha nem őket támogatjuk voksainkkal, hisz itthon is csak kárt okoztak. A közvélemény kutatások szerint a legnagyobb ellenzéki párt egyébként mindig (kormányzása után is) magas népszerűségi indexe minden rekordot megdönteni látszik. Jelzés értékű, ha az emberek ennyire bíznak egy politikai erőben, és ekkora a különbség az öt követők között. Mivel a mai status quo ezen eredménynek az ellenkezője, igen is óriási jelentősége van a vasárnapi választói akarat megnyilvánulásának. Jelentőségét lebecsülni, alacsonyabb részvételben bízni, erre játszani, hiba.”
 • 2. comet 2009. június 03. 15:27
  „Lezsák Sándor sokat ihatott. Akkor lesz sorsdöntő szavazás ha az ország visszakapja a Fletó által ellopott demokráciáját azaz előrehozott választás esetén. A vasárnapi szavazás meg arról szól, hogy kik lógassák a lábukat Brüsszelben jó pénzért. Gordon Blőd megmondta hogy egy évig marad és lesz.rja az EP választást, Viktor egyre fárasztóbb fenyegetődzködéseivel együtt. Mit fog mondani a néptanítóból népbutítóvá átképzett Sömöndör azoknak, akik most megeszik az általa szétszórt csalamádét, és pár hónap múlva visszakérdeznek, hogy volt egy sorsdöntő vasárnap június 7-én, és most karácsonyra kéne valamit venni, de se 13-ik, se semmi, csak a tartozások meg számlák, meg még mindig Bajnai a böszméivel... mi változott?
  Hol lesz akkor Lezsák Sándor?”
 • 1. Logaritmus 2009. június 03. 15:13
  „"..hol a választók ítéletet mondanak majd többek között Bajnai-féle válságkezelésről is.."

  Ja, én meg már azt hittem, hogy EU parlamentbe választunk magyar képviselőket, angol nyelvtudással (ami Áder Jánosnak nincs, haha).

  De ha már így áll a helyzet, akkor én meg kijelentem, hogy vasárnap a zemberek ítéletet mondanak az alábbiakról is:
  - zsömle vs. kifli
  - tea vs. kávé
  - szőke vs. barna
  - BMW vs Merceses”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Őrizetben a román hamiskártyások

Szeged - 118 hamis bankkártyát foglaltak le a Szegedi Rendőrkapitányság munkatársai annál a három… Tovább olvasom