Délmagyar logó

2016. 12. 05. hétfő - Vilma -6°C | 4°C

Lopott, rabolni akart, majd garázdálkodott

Templomból lopott, majd egy német állampolgárt akart kirabolni az a szegedi fiatal, aki később egy lépcsőház bejárati ajtajának üvegét is betörte.
A rendelkezésre álló adatok szerint egy szegedi templomba, illetve egy plébánia irodájába az istentisztelet miatt nyitva hagyott ajtókon jutott be egy 18 éves fiatal 2016. március 6-án 18 és 19 óra közötti időben. A gyanúsított a helyiségekből szemüveget, gyűjtési adományokból származó tartós élelmiszert, valamint padlószőnyeget tulajdonított el. Néhány órával később, 2016. március 7-én 1 óra körüli időben a feltételezett elkövető egy német állampolgárt támadott meg Szegeden, a Batthyány utcán. A rabló a sértettől erőszakkal próbálta elvenni a hátizsákját, amelynek vállpántja a dulakodás következtében elszakadt. A gyanúsított a 23 éves férfi ellenállása miatt nem járt sikerrel. Nem sokkal később K. Dániel egy lépcsőház ajtajának üvegét is szándékosan betörte, erőszakos cselekménye alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást, riadalmat keltsen.

Egy nap múlva a szegedi rendőrök elfogták a bűncselekmények feltételezett elkövetőjét, majd gyanúsítottként hallgatták ki. Ellene rablás, illetve lopás bűntettének, valamint garázdaság vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatására - írta a police.hu.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fillérekkel szabadulnak a nyugdíjas gonosztevők

Fillérekkel szabadulnak a nyugdíjas gonosztevők
Szinte teljesen üres zsebbel kezdheti meg nyugdíjas éveit a fegyházból való kiengedése után Bene László. Tovább olvasom