Délmagyar logó

2017. 11. 21. kedd - Olivér 1°C | 8°C Még több cikk.

Lukács János az év rendőrparancsnoka

Szeged - Lukács János dandártábornok, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője kapta Az év rendőre miniszteri díjat vezetői kategóriában.
Ezt a díjat alapítása óta most először vehette át megyei kapitány a rendőrség napja alkalmából – tájékoztatott Tuczakov Szilvána rendőr alezredes. Csütörtök délelőtt Szegeden is ünnepséget rendeztek a Móra Ferenc Múzeumban, ahol megyei rendőrök kaptak jutalmakat.

Kiemelkedő helytállásáért Bátorság Érdemjelet kapott Bársony Csaba törzszászlós, a Makói Rendőrkapitányság körzeti megbízottja, a rendőrségi főtanácsosi cím birtokosa lett Sebestyénné Laurik Ágnes alezredes, a Szentesi Rendőrkapitányság igazgatásrendészeti osztályvezetője. Soron kívül alezredessé léptették elő Darvasi Richárd őrnagyot, a Szegedi Határrendészeti Kirendeltség osztályvezetőjét, és Nagy Sándor őrnagyot, a Makói Rendőrkapitányság osztályvezetőjét. Díszkardot adott Lukács János dandártábornok a jó együttműködés érdekében végzett munkájáért Popescu Gheorghénak, a Temes Megyei Rendőr-főfelügyelőség vezetőjének és Ioan Handrának, a Temesvár Területi Határrendőr Felügyelőség vezetőjének. Dísztőrt kapott Heidrich Gábor, a Szegedi Ítélőtábla elnöke, tárgyjutalmat Patakiné Csurgó Ildikó, a Szentesi Városi Ügyészség vezető ügyésze, és Sévity Szvetozár tolmács.

Ezen túl a főkapitány előléptetéssel, emléklapokkal, tárgyjutalmakkal köszönte meg a kiemelkedő munkát több kollégájának, illetve polgárőröknek. Az Égáz-Dégáz Földgázelosztó Zrt. képviselője azokat a nyomozókat jutalmazta, akik a társaság sérelmére elkövetett vagyon elleni bűncselekmények felderítésén dolgoztak.

Olvasóink írták

 • 6. VV4 2012. május 07. 11:42
  „Könnyen kaphatja meg a díjat Európa legfertőzöttebb határszakaszának a főkapitánya. Itt bőven meg van migránsból a statisztika, és most a schengeni ellenőrzés előtt ezt bizony "jutalmazni" KELL. (Az más kérdés, hogy mit tett ő ezért...?!)”
 • 5. Dr.Tonyk 2012. május 07. 08:33
  „Szolgálunk és pénzbehajtunk recept:

  1. Toljuk le a közlekedésieket mert elmaradt a negyedéves bírságból befolyt bevétel az elvárttól.
  2. Tolmácsoljuk az Országos főkapitány "kérést" miszerint vasszigorral büntessenek az EÜ doboz miatt.
  3. Jól tagaduk le a médiában.
  4. Majd állítsuk le a nemlétező akciót. Az önjárók tovább működnek és büntetnek.

  És még van bőr a képén/képükön.”
 • 4. hős 2012. május 07. 07:05
  „Cö,,c,c,c,c,c!Mily meglepő!”
 • 3. pardon 2012. május 06. 22:02
  „trafipax mindenhol,elsősegélydoboz ellenőrzés-köll a pénz!”
 • 2. elgergho 2012. május 06. 09:14
  „Kis bünti-kis jutalom osztás. Nagy bünti- nagy jutalom osztás!”
 • 1. sadafi74 2012. május 06. 07:48
  „Gratula a sok bátor és "alulfizetett" rendőrfőtiszteknek!!!Kiemelkedő munkájukért ill. egyebekért...JUTALOM JÁR!!! A "másik" oldalon pedig spórolunk az utcán dolgozó rendőrök kárára (mai cikk): "Magányos rendőrök cirkálnak Budapest utcáin az" Egy járőr, egy gépkocsi program" keretében. Bár intézkedéskor szinte rögtön segítséget kap, a VIII. kerületi éjszakában mégis bármi megtörténhet...":(”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Betegszállítás a mentőszolgálat irányításával: megy a közös munka

Bár az ország több pontján összeomlott a betegszállítás, ahogy a mentőszolgálat átvette az irányítást, Csongrád megyében zökkenőmentes volt az átállás. Tovább olvasom