Délmagyar logó

2017. 09. 22. péntek - Móric 11°C | 18°C Még több cikk.

Luxusút és nyílászáró - hűségkártyával

Szeged - Előfizetőnk egész családjának jár kedvezmény, ha hűségkártyájával a zsebében a szegedi Z(s)eppelin utazási irodában fizet be luxuskörútjaik valamelyikére.
 A közelgő hűvösebb idő miatt pedig nem árt átvizsgálni és cserélni nyílászáróinkat: a Rókusi nyílászáródiszkontban a kártya segítségével öt százalékkal olcsóbban juthatunk mindehhez.

A Délmagyarország és a Délvilág hűségkártyájával huszonnégyezer forintot spórolhat egy négytagú család, ha a szegedi Z(s)eppelin utazási irodánál fizet be például egy őszi olasz körútra.

– A saját szervezésű útjaink mindegyikére öt százalék, maximum tízezer forint kedvezményt adunk – mondta Zsebők Jánosné cégvezető. A már említett, nyolcnapos, félpanziós olasz körutazás katalógusára Firenzétől Pompejiig személyenként 120 ezer forint lenne. De nemcsak a kártya felmutatója, hanem családtagjai is jogosultak az olcsóbb utazásra.

A Z(s)eppelinnél minden saját szervezésű utazásra kedvezményt adnak a hűségkártyásoknak. Fotó: Karnok Csaba
A Z(s)eppelinnél minden saját szervezésű utazásra kedvezményt
adnak a hűségkártyásoknak. Fotó: Karnok Csaba

– Jönnek, és használják is ügyfeleink a hűségkártyát. Főként középkategóriás útjainknál élnek ezzel a lehetőséggel – fogalmazott a cégvezető. Az iroda leginkább körutakra specializálódott: egy közel háromszázezres indai körútra a maximális tízezer forintos kedvezménnyel utazhatnak hűséges előfizetőink.

A cégvezető egyik legsikeresebb vállalkozásukat ajánlja olvasóink figyelmébe: az északi-tengeri hajóút Németország és Svédország érintésével örökre emlékezetes lehet az utazóknak. Az ára sem rémisztő: az ötszázalékos kedvezmény nélkül 150 ezer forintba kerül fejenként.

– Nyílászárók cseréjéhez használták eddig a legtöbben a hűségkártyát, de minden szolgáltatásunkra öt százalék kedvezményt adunk – magyarázta Molnár Tamás, a Rókusi nyílászáródiszkont ügyvezetője.

Kártyánkat így akár új ház építésére is igénybe lehet venni, de a tapasztalatok szerint ilyen esetben inkább egyedi ajánlatok révén egyeznek meg az ügyfelekkel. Visszatérve a nyílászárókhoz: a szakember jelen pillanatban a bukónyíló, középen felnyíló típust ajánlja mint slágerterméket.

A rókusi nyílászáródiszkontban is olcsóbb az élet hűségkártyával. Fotó: Karnok Csaba
A rókusi nyílászáródiszkontban is olcsóbb az élet hűségkártyával.
Fotó: Karnok Csaba

A kisebbik ablakrészt teljes mértékben ki lehet nyitni, míg a nagyobbat elég bukóra hagyni. A lakás így is kényelmesen szellőztethető a teljes ablak kinyitása nélkül.

Kinek jár a hűségkártya?

Mindenkinek, aki legalább hat hónapja előfizetője (magánszemélyként) a Délmagyarországnak vagy a Délvilágnak, de megkaphatják a kártyát azok is, akik legalább hat hónapra előre teljesítik az előfizetési díjat. A névre szóló hűségkártyát kézbesítőjük viszi házhoz. Ha valaki nem kapta meg a kártyát, kérjük, jelezze, küldjük; ha megkapta, de elvesztette, vagy megsérült, azt is évente egyszer ingyenesen pótoljuk. A kedvezményt nyújtó üzletek, szolgáltatók aktuális listája, illetve ajánlata (az olvasók kérésére most már településenkénti bontásban is) megtalálható a lapunk mellékleteként minden hónap utolsó keddjén megjelenő ingyenes Hűségmagazinunkban és internetes oldalunkon, a www.delmagyar.hu címen. A névre szóló, kedvezményre jogosító hűségkártyát vásárlás előtt, illetve fizetéskor kell felmutatni; az üzlet kérheti, hogy a kártyatulajdonos igazolja személyazonosságát.

Olvasóink írták

  • 1. Kolompár Rómeó 2008. augusztus 22. 16:10
    „Nem latom alul az (x)-et!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pluszpénz és a várólisták

Szeged - A szaktárca 3,9 milliárdos kiegészítő támogatásából összesen 194 millió forintot kapnak a… Tovább olvasom