Délmagyar logó

2018. 02. 18. vasárnap - Bernadett 1°C | 6°C Még több cikk.

Ma van a rezsicsökkentés világnapja - szavazzon!

Kívánjuk a rezsi folyamatos csökkentését, végső célunk nem lehet más, mint annak eltörlése. Melyik követelésünkkel ért egyet?

Ma, a nagy gázárcsökkenés napján portálunk úgy gondolta, legyen április elseje a Rezsicsökkentés Világnapja. Bevalljuk, nem nekünk jutott az eszünkbe, szerkesztőségünket kereste meg reggeli után egy ismeretlen rezsiharcos az ötletével. Zaklatottsága miatt pontosan nem tudta megmondani, hogy mi legyen az alapító okiratban, de nem is ért rá, ment tovább harcolni. A részleteket ránk bízta.

Úgy döntöttünk, hogy a kezdeményezés mellé állunk, és követeljük a rezsi folyamatos csökkentését. Végső célunk természetesen nem lehet más, mint annak eltörlése. Eszünkbe jutott, hogy legyen mindenkinek ingyenes atomerőműve, de ezt elvetettük, a technológia még nem nőtt fel hozzánk. Gondolkoztunk azon, is, hogy minden pályakezdő diplomás kapjon automatikus nyugdíjemelést, de ez meg nem tartozik szorosan a rezsicsökkentéshez.

Természetesen már induláskor is vannak követeléseink, szavazzon, ön melyikkel ért leginkább egyet.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Autófeltörőt is tetten értek a ZsaruCarosok

A szegedi rendőrök és a domaszéki polgárőrök 5 percen belül elfogták azt a férfit, aki a Katona József utcában egy személyautót tört fel. Tovább olvasom