Délmagyar logó

2017. 10. 19. csütörtök - Nándor 10°C | 24°C Még több cikk.

Magyar Érdemrend Lovagkeresztje katonai tagozatának elismerése a katasztrófavédelem vezetőjének

Szatmári Imre tűzoltó ezredes több mint két évtizedes kimagasló szolgálati tevékenysége, vezetői munkája elismeréséül vehette át a kitűntetést.
Áder János, Magyarország köztársasági elnöke a belügyminiszter előterjesztésére állami ünnepünk, augusztus 20. alkalmából a Magyar Érdemrend Lovagkeresztje katonai tagozatát adományozta több mint két évtizedes kimagasló szolgálati tevékenysége, vezetői munkája elismeréséül Szatmári Imre tűzoltó ezredesnek, a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság vezetőjének.

Fotó: Jóri András - BM OKF
Fotó: Jóri András - BM OKF

Az állami elismerést a Belügyminisztériumban csütörtökön rendezett ünnepségen Pintér Sándor belügyminisztertől vehette át a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója. Az ünnepség végén a tárca vezetője mondott pohárköszöntőt. Pintér Sándor méltatta azok teljesítményét, akik egy egész életet, több évtizedet szenteltek a belügy szolgálatának, az ország boldogulásának.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Redenczki Fanni: haikuval a Marsra

Egy szegedi diáklány versét is az űrbe küldi a NASA, miután elég voksot kapott egy internetes szavazáson. A mű mindössze 3 soros. Tovább olvasom