Délmagyar logó

2018. 03. 21. szerda - Benedek -7°C | 3°C Még több cikk.

Magyar lányé lehet Az év teste!

A szuperszexi szegedi Grlic Tímea jó eséllyel pályázik arra, hogy bezsebelje az egyik legismertebb amerikai fitnesz magazin "Az év teste" díját. Egykori Nap szépénk is esélyes a november 21-ig tartó online szavazáson.

A 27 éves, szegedi Grlic Tímea bájait férfi olvasóink már többször is megcsodálhatták: a szőke szépség már nem egyszer szerepelt a delmagyar.hu Nap Szépe rovatában. Most újra hallatt magáról, egy nemzetközi szépségversenyre jelentkezett, amit egy amerikai fitnesz magazin indított. A győztes érdemelheti majd ki "Az év teste" címet. Timinek nagyon jók az esélyei, mert néhány nappal az online szavazás zárása előtt az első helyen állt a voksoláson, azóta kissé visszacsúszott, de még mindig a negyedik. Egy jó hajrával még visszakapaszkodhat akár a dobogó legfelső fokára is.

A Timiről készült 5-6 évvel korábbi és a mostani fényképeket nézegetve szembeötlő a különbség: a szőke ciklon gyönyörűbb, mint valaha. Na, és a teste...
 

Timié lehet Az év teste! - GALÉRIA

 

Hogyan szavazhatunk Timire?

A szavazás a www.fitnessgurls.com weboldalon zajlik november 21-ig. Jobb oldalon található a névsor, Timi neve alulról a negyedik helyen található. A lányokra óránként egyszer lehet szavazni. 

 

Meg is kérdeztük, hogyan sikerült ilyen fantasztikus formába hoznia magát. - Egy évvel ezelőtt kezdtem el egy szegedi barátom hatására testépítéssel foglalkozni. Előtte is edzegettem ugyan, de nem valami nagy súlyokkal, és az étkezést sem vettem komolyan - vág bele a közepébe Timi. Megtudjuk, hogy szinte mindent elolvasott a témában, csak úgy szívta magába a tudást. - Úgy éreztem, végre megtaláltam azt, ami igazán érdekel, és ez pedig az - amellett, hogy magamon is “dolgozgatok"-, hogy másoknak is segítsek, másokat is motiváljak az egészséges életmódra, edzésre.

 

 

 

Timié lehet Az év teste! - GALÉRIA


Dubajban egy kiegészítőket forgalmazó divat cégnél volt marketing menedzser, de nem érzett elég motivációt, nem más álmait akarta megvalósítanii. Ekkor döntötte el, hogy a saját vágyait fogja beteljesíteni. - Ekkor már négy éve írtam egy sminkes-életmód blogot, ahol az utóbbi évben egyre több fitnesz témájú bejegyzés született. Egymás után jöttek a pozitív visszajelzések, hogy a cikkeim hatására többen megváltoztatták az életüket. Azóta elkezdtem egy új oldalt, ahol nap mint nap megfogalmazhatom a hitvallásom: a jó külsőért bizony kőkeményen meg kell dolgozni.

Vallja, hogy a fitnesz nemcsak egy hobbi, de előbb-utóbb életmóddá válhat, akaraterőt, fegyelmezettséget és következetességet igényel. Számos, a nemzetközi fitnesz világában ismert és elismert hírességgel találkozott már, akiktől bevallása szerint rengeteget tanult. Egy német táplálékkiegészítőket gyártó cég fotózásának köszönhetően egy svájci edzőterem arca lehett, az új kihívás pedig az volt számára, amikor jelentkezett az egyik legismertebb amerikai fitnesz magazinnak a versenyére, amelyen az “Év testét" keresik.

 

 

 

 

Timié lehet Az év teste! - GALÉRIA


Mindössze néhány nap szavazás után olyan világsztárokat utasított maga mögé, és került az első helyre, akiknek már évek óta sikeres karrier áll a hátuk mögött, ráadásul a magazin szponzorált modelljei. Szakmai körökben is nagy visszhangot kapott a gyors sikere, hogy egy semmiből jött magyar lány, hogyan szerepelhet ilyen jól egy ilyen rangos versenyen.

Azóta több meghívást is kapott, többek között egy Las Vegas-i bikinimodell versenynek rögtön a világdöntőjébe invitálták. Könnyen lehet, hogy oda már az "Év teste" cím büszke birtokosaként utazhat.

 

 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bíróság elé áll a gázoló férj

Vádemelést javasol a rendőrség az apátfalvi R. György ellen. Tovább olvasom