Délmagyar logó

2018. 01. 21. vasárnap - Ágnes -3°C | 4°C Még több cikk.

Mai nyereményünk: magas minőségű fejhallgató

Az Ajándékosztásban a mai napon a szokásos napi nyereményeknél is értékesebb tárgyat lehet nyerni.
Lady Gaga Heartbeats fülbe helyezhető fejhallgató
Lady Gaga Heartbeats fülbe helyezhető fejhallgató
Ajándékosztás játékunk lassan elér első hetének végéhez. Érdemes benne naponta belépni, mert egyrészt ezzel naponta van esélyünk a nyerésre, másrészt a főnyeremények sorsolásánál annyiszor szerepel majd nevünk a kalapban, ahány napon játszottunk.

A mai napnak különösen érdekes nyereménye van. Partnerünk, az Icuccok.hu webáruház ajánlotta figyelmünkbe a Lady Gaga Heartbeats fülbe helyezhető fejhallgatóját, amelyet kitűnő hangminősége mellett - bizonyára kitalálták - egyedi design jellemzi.

Az ára magas ugyan, de ez nem meglepő egy olyan minőségű fülhallgatóesetében, amelynek rendkívül alacsony a torzítása (alig 1 százalék), a hangnyomása mégis 100 db felett van.

Névadójához hasonlóan ez a fülhallgató is a meghökkentő, figyelemfelkeltő dizájnjának és remek hangzásának köszönheti sikerét.

A szabadalmaztatott kábelkialakításnak köszönhetően egészen biztosan nem fog összegabalyodni a kábel. A hangzásról pedig a már jól ismert Monster minőség, a fém fej és a remek kábel gondoskodik.

A fejhallgató létezik hagyományos és CotrolTalk-kal ellátott változatban is. Ha már csak Lady Gaga-autogram hiányzik, a vezetéken még ez is megtalálható.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Itt főzik az ország legjobb halászléjét!

Megkóstolta a kritikusok által legjobb halászlének nevezett érsekcsanádi Rév csárda halászléjét Barta László, az Algyői Halászcsárda tulajdonosa. Tovább olvasom