Délmagyar logó

2018. 04. 22. vasárnap - Csilla, Noémi 9°C | 25°C Még több cikk.

Makói előfizetőnk nyerte az egymillió forintot

Szeged - Szentpéteri Csilla, makói zongoraművész húzta ki lapunk játékának fődíjasát, aki szintén makói. Gruber Imréné olvasónk, aki 1989 óta előfizetőnk, egymillió forintot nyert a Délmagyarországgal. A pénz egy részét traktorjavításra fordítják.
A zsúfolásig megtelt Széchenyi téren tartottuk szombat délután lapunk egyhónapos nyereményjátékának fődíjsorsolását. A komoly izgalmakat az egy hónap alatt felhalmozódott tárgynyeremények sorsolása előzte meg. Összesen 34 értékes ajándékot sorsoltunk ki sportolók segítségével.


A Biacsi ikrek, Bernadett és Ilona léptek fel először a több mint 51 ezer borítékkal megrakott kisteherautó platójára és húztak ki 4-4-gyet. Később Nagy Péter olimpikon súlyemelő és a Videoton középpályása, a kisteleki Zsótér Donát segítettek a húzásban.

Kisorsoltuk az egymilliót! Fotó: Schmidt Andrea (képgaléria)

A tárgynyeremények sorsolása közti szünetben kvízkérdésekeket tettünk fel a Széchenyi téren összegyűlt olvasónknak. A helyesen válaszolók között további ajándékokat osztottunk ki.
Nyereményjátékunk fődíjának nyertesét Szentpéteri Csilla, zongoraművész húzta ki Lajtos Szandra háromszoros bronzérmes rövidpályás gyorskorcsolyázó olimpikon és Pataki Ferenc színművész segítségével. A makói zongoraművész alig akart hinni a szemének, amikor ránézett a borítékra, ugyanis makói előfizetőnk nyerte az egymillió forintos fődíjat.

Kisorsoltuk az egymilliót! Fotó: Schmidt Andrea (képgaléria)

A Délmagyarország nyereményjátékának fődíját Gruber Imréné nyerte. – Nagyon örülök! El is sírtam magamat már néhányszor. Hatszor öt szelvényt küldünk be, de nem hittem volna, hogy én nyerek. Jó lett volna az 50 ezer forint is – mondta, a szerencsés nyertes, aki 1989 óta előfizetője lapunknak. A pénz egy részét traktorjavításra fordítják a mezőgazdaságban dolgozó Gruberék. – Három gyerek és két unoka van a családban. Sok helye van a pénznek – tette hozzá szerencsés előfizetőnk.

A további nyertesek nevét lapunk tfői számában közöljük.

Kisorsoltuk az egymilliót! Fotó: Schmidt Andrea (képgaléria)

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Akadálymentesen buliztunk

Akadálymentes bulin jártunk péntek este az IH-ban. A rendhagyó rendezvényen sérült és egészséges… Tovább olvasom