Délmagyar logó

2017. 07. 26. szerda - Anna, Anikó 16°C | 26°C Még több cikk.

Már 200 ezer a tét

Szeged - Azonnal vegye elő a szerdai újságot, és nézze meg a nyerő kódokat, hiszen a nyeremény ma már 200 ezer forint!
Kézről kézre jár a Délmagyarország a szegedi Kőbölcsőben. A legendás kiskocsma törzsközönsége képzeletben már mind elköltötte a több napja halmozódó nyereményt. Mivel szerdán sem találta meg senki a 150 ezer forintos pénznyereményre jogosító kódot lapunk játékában, a megnyerhető összeg tovább halmozódik. Ma már 200 ezer forintot kap a győztes. Ezért azonnal vegye elő a szerdai újság címlapját, és nézze meg a mai nyerő kódokat!

– Legalább tíz éve járatjuk a Délmagyart, itt van mindig az ablak mellett, kézről kézre jár, mindenki átlapozza – mondta Rozgonyi Ildikó, a Kőbölcső tulajdonosa. – Ha az itteni előfizetéssel nyerek, biztos, hogy a közösségre, a kocsmára költöm. Mindig van valami, amit rendbe kell rakni. Azt mondták a vendégek, a szilveszteri tűzijátékra összedobják a pénzt. Ha nyerek, arra is költök majd. És persze közös főzésekre, bulikra is – mondta a tulajdonos. Az egyik vendég, Mosolygó László a családjára és lakásfelújításra költené a pénzt.

Kézről kézre jár a Délmagyarország a szegedi Kőbölcsőben. Fotó: DM
Kézről kézre jár a Délmagyarország a szegedi Kőbölcsőben. Fotó: DM

Válaszok olvasóinknak

Sokan keresik meg kérdéseikkel kollégáinkat. Ha nincs kód a címlapon, vagy nyomdahiba miatt nem olvasható, jelentkezzenek a terjesztes@delmagyar.hu e-mail címen vagy telefonon az 567-864-es, illetve a 80/821-821-es számon, és másik újságot juttatunk el neki. A vasárnapi Délmagyarország nem vesz részt a játékban. A nyeretlen kódok közül egyszerre ötöt kell beküldeni egy adatlappal annak, aki az egymillió forintos fődíjat szeretné megnyerni. Az előfizetői azonosítónak és a Délmagyarország-hűségkártya számának semmi köze nincs a címlap bal felső sarkában lévő kódhoz. Fontos, hogy telefonszámunkra ne küldjenek SMS-t, és hangüzenetet se hagyjanak. A nyertesnek a 30/280-7322-es telefonszámon kell jelentkeznie, 9 és 17 óra között.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ketten haltak meg az 55-ös úton Ásotthalomnál

Két autó ütközött frontálisan az ásotthalmi elágazás közelében - a balesetben a Ford Mondeo sofőrje… Tovább olvasom