Délmagyar logó

2016. 12. 04. vasárnap - Borbála, Barbara -5°C | 4°C

Már készül új szakácskönyvünk

A Délmagyarország és a Délvilág készülő, gazdagon illusztrált szakácskönyvéhez kapcsolódó receptbeküldő versenyünk következő állomásához érkeztünk: az első húsz ételt már meg is főzték a szegedi Kárász csárdában.
A Délmagyarország és a Délvilág készülő, gazdagon illusztrált szakácskönyvéhez kapcsolódó receptbeküldő versenyünk következő állomásához érkeztünk: az első húsz ételt már meg is főzték a szegedi Kárász csárdában. Tóth Gergő konyhafőnök első alkalommal főleg a halételeket részesítette előnyben, de válaszott a levesek és a desszertek közül is.

Legnagyobb örömünkre sokan gondolták úgy, hogy részt vesznek játékunkban: eddig közel 550 receptet küldtek be olvasóink. És ha valaki most kap észbe, hogy szeretne benne lenni karácsonyra megjelenő kiadványunkban, semmi sincs veszve, hiszen szeptember 31-ig várjuk a családi ételleírásokat. A legeredetibbnek talált receptet különdíjjal jutalmazzuk.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hatástalan maradt a szegedi koldusrendelet

Szeged - Szegeden láthatóan nem érte el a célját az úgynevezett koldusrendelet. Reggelenként a… Tovább olvasom