Délmagyar logó

2017. 09. 24. vasárnap - Gellért, Mercédesz 12°C | 18°C Még több cikk.

Márkás klubba került a Naturtex

Szeged - Superbrands díjátadó gálát rendeztek a múlt hét csütörtökén a budapesti Hungexpón, itt mutatták be először az exkluzív 2008-as Superbrands-kiadványt is.
A zártkörű eseményen a hazai szupermárkák és a marketingszakma képviselői vettek részt, s mint díjazott, a „nagyok" között ott volt a szegedi központú Naturtex is.A Superbrands-gála a kiválóak ünnepe, tisztelgés a kivételes márkák és a hatékony márkaépítés előtt. Mint Gundel Takács Gábor, az est házigazdája fogalmazott, a szervezők a társadalmi felelősségvállalás jegyében fontosnak tartják a művészek pártolását, éppen ezért idén a díjak elkészítésére Botos Péter üvegszobrászt kérték fel. Mára a 82 országot tömörítő nemzetközi szervezet büszke arra, hogy a Superbrands-tagság előnyeit hazánkban is egyre többen ismerik fel.

A végső három tucatba, ebbe az exkluzív kötetbe bekerülni nagyon nagy megtiszteltetés – mondja Gellért Ákos, a Naturtex ügyvezető igazgatója. A Magyar Szabadalmi Hivatal 95 ezer védbejegyzést tartalmazó adatbázisából szűrték ki előzetesen azt a 12 ezer márkát, amit később zsűri asztalára került háromezerre szűkítettek, végül 34-en kaptuk meg a díjat 2008-ban. Ez azt jelenti, hogy a Naturtex saját területén hírnevet szerzett, a márkához kapcsolt értékek – az érzelmin túl – olyan kézzelfogható előnyöket nyújtanak, amelyeket az üzleti szféra szereplői elvárnak, s ezért megbíznak benne.

Nagy elismerés ez a – multik polcain és a szakboltokban egyaránt megtalálható áruskálájú – jövőre 20 éves Naturtexnek. A cég olyan Csongrád megyei érdekeltségű, dimenziót tekintve nagyobb cégekkel együtt vehetett részt a múlt heti díjátadó gálán, mint a Démász, a KÉSZ, vagy az országos hálózat részeként Vásárhelyen is telephelyet működtető A.S.A. Az elismerés értékét az is növeli, hogy idén a tavalyinál jóval kevesebb díjat osztottak ki, ám számuk a különböző kategóriában még így is majdnem elérte a százat.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gazdakártya: sikeres zárás

Szeged - Kiugró sikerrel zárta az első évet a mezőgazdasági mikro- és kisvállalkozások lehetőségeit… Tovább olvasom