Délmagyar logó

2016. 12. 10. szombat - Judit 0°C | 9°C

Másodjára nyert párbajt a Tha Shudras

Szeged - A magyarországi X-Faktor 100. adását a beat korszak slágereivel ünnepelte a hét döntős.
A múlt heti győztes párbaj után szombaton ismét a legkevesebb szavazatot kapó előadók közé került a szegedi Tha Shudras. Pedig a mentorok szerint az eddigi legjobb produkciójukat nyújtották szombat este. Nem is indult számukra rosszul a műsor: az egész héten beérkezett szavazatok alapján a második helyről vágtak neki az élő show-nak.

A magyarországi X-Faktor 100. adását a beat korszak slágereivel ünnepelte a hét döntős. A Tha Shudras elsőként léphetett színpadra. A fiúk ismét hatalmas fába vágták a fejszéjüket: egy népszerű Beatles-dalt dolgoztak fel. Ahogyan Trap Kapitány fogalmazott, róluk még az ő bolygójukon is mindenki hallott.

Az együttes frontembere új dizájnnal lépett színpadra: hegesztőszemüvegét napszemüvegre cserélte, száját pedig vörösre rúzsozta. Érdekes módon megjelenéséhez senki nem fűzött kommentárt, produkciójukat viszont minden mentor dicsérte. Little G szerint "baromi erős" feldolgozás volt, Alföldi Róbert pedig azt mondta a csapatnak: most voltak a legjobbak.

A mentorok tehát továbbra is kitartanak a szegedi fiúk mellett, a nézők azonban úgy tűnik, elpártoltak tőlük. Az előző hét után a csapat most ismét párbajra kényszerült, miután a két legkevesebb voksot kapott előadó között volt. Ellenfele Borbély Richárd volt, akivel ráadásul a fiúk jó barátságban vannak.

"Hihetetlen színfoltjai az idei X-Faktornak és biztos vagyok benne, hogy mindenki emlékezni fog rájuk." Így konferálta fel a fiúkat mentoruk, Tóth Gabi. A két párbajdal után sem jutottak dűlőre a mentorok: Tóth Gabi mellett Szikora Róbert is melléjük állt, mondván, személyiségben a szegedi együttes az erősebb. A másik két mentor viszont Ricsit juttatta volna tovább, így újra a nézői szavazatok döntöttek, ez alapján pedig a Tha Shudras maradhatott.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A hódok elterjedését kutatja Albert Krisztián

Komoly tudományos tapasztalattal rendelkező fiatalok mutatkoztak be a Magyar Tudományos Akadémia Székházában Budapesten, az InnoDiákok Fórumon. Tovább olvasom