Délmagyar logó

2017. 12. 17. vasárnap - Lázár, Olimpia -3°C | 4°C Még több cikk.

Megajándékoztuk a játékosokat

Lezárult a Somogyi-könyvtár játéka, amely lapunknak Az én Nagy Könyvem című sorozatára épült. Akik Szeged legkedveltebb könyveire szavaztak, tegnap ajándékcsomagokat nyertek.
Darvas Anna Őrfi Ferenctől veszi át a díjat, középen Fejérné Pintér Veronika. Fotó: Gyenes Kálmán
Az ország Nagy Könyv-játékával párhuzamosan lapunkban sorozatot indítottunk, amelynek alapján a Somogyi-könyvtár most megszavaztatta az olvasókat: melyik a szegediek legkedveltebb könyve? A voksolás lezárult, mint már megírtuk, a legkedveltebb könyv Antoine de
Saint-Exupéry örökbecsűje lett, A kis herceg.

A szavazók közül tegnap hatan a Somogyi-könyvtár ajándékcsomagját, valamint a Délmagyarország 95. születésnapjára készült CD-ROM-ot kapták ajándékba. A szerencsések: Darvas Anna, Szabó Mónika, Illés József, Holló Csaba, Kecskeméti Gergely és Szekeres Róbert. Közülük sorsolták ki azt az olvasót, aki a Délmagyarország ajándékcsomagját vihette haza: Darvas Annának lapunk főszerkesztő-helyettese, Őrfi Ferenc adta át az ajándékot. A rendezvény vendége Lévai Balázs, az m1 szerkesztő-műsorvezetője volt.

A Somogyi-könyvtár Nagy Könyv-programjában ma délután a Kedvenc olvasmányom gyermekrajzpályázat győztesét hirdetik ki. Kedden a gyermekkönyvtár látja vendégül Nógrádi Gábor írót, a PetePite és a Gyermekrablás a Palánk utcában című ifjúsági könyvek szerzőjét. A rendezvénysorozat jövő pénteken zárul, amikor a könyvtár este 8 óráig fogad olvasókat, és számos meglepetést tartogat. A Délmagyarországban és a Délvilágban az esztendő végéig folytatódik a Az én Nagy Könyvem-sorozat.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bezárt a Krisna-templom

Bezárták a Sándor utcai Krisna-templomot. A szerzetesek a pappal együtt elmentek Szegedről. A… Tovább olvasom