Délmagyar logó

2018. 04. 21. szombat - Konrád 8°C | 22°C Még több cikk.

Megasztáros ének az esőben

Szeged - Az eső és a több mint egyórás csúszás sem tudta eltántorítani Csongrád megye Megasztár-jelöltjeit: szombaton több százan várakoztak a szegedi Széchenyi téren, hogy a TV 2 kamerái előtt bebizonyítsák, helyük van a tehetségkutató show-műsor legjobbjai között.
Úgy tűnt, sokaknak még több év után sem egyértelmű, mi a mérce – vagy egyszerűen csak senki nem volt a környezetükben, aki azt mondta volna: nem kéne –, hiszen rengeteg volt az önjelölt sztár. Volt szürke nyusziként hamisan suttogó lány és fals hangját merészen kieresztő nagymama is. És persze olyan is, aki tehetségtelensége mellé komplett magyarázatot is adott, miért gondolja mindenki rosszul, hogy neki nincs jó hangja.

Torres Dani, Bella Levente és Lakatos Krisztián a szegedi tehetségkutatón. Fotó: Frank Yvette
Torres Dani, Bella Levente és Lakatos Krisztián a szegedi tehetségkutatón.
Fotó: Frank Yvette

Bár a tehetségtelenséggel is lehet sikereket elérni – a műsort megelőző válogatásokról szóló összeállításokat sokan csak miattuk nézik –, azért természetesen voltak szép számmal olyanok is, akik nem kinevettetni akarták magukat. Ők sorban állás közben, már gyakorláskor is több esetben nagyobb tapsot kaptak, mint az éppen akkor „élesben" éneklő versenytárs, kamerák előtti produkciójukat pedig ováció követte.

A várakozókat Till Attila mellett korábbi megasztárosok, a szegedi Lakatos Krisztián, valamint Torres Dani és Bella Levente szórakoztatták, énekeltették, és persze bátorították.

Ők már részesei annak a legendának, amelynek folytatója remélhetőleg ott volt a szombati tömegben.

Olvasóink írták

  • 1. rolee 2010. június 28. 10:47
    „Videókat kérünk a "színvonalas" produkciókról! :D”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Iglódi Ferenc: négy évtized a DJ-pult mögött

Szabadkára járt át a legfrissebb bakelitlemezekért a 70-es években Iglódi Ferenc, aki anno még DJ-vizsgát is tett. Tovább olvasom