Délmagyar logó

2017. 04. 26. szerda - Ervin 8°C | 22°C Még több cikk.

Megbánták, hogy beugrottak az üdülési jogba

Szeged - Fél áron kínálják a megszerzett üdülési jogokat azok, akik megbánták, hogy egy vacsorameghívásnak eleget téve hajlottak a rábeszélésre.
Amikor kipróbálták a rendszert, derült ki számukra, hogy a luxuspartmanos szállásnak egyéb költségei is vannak: ilyen például az olykor 100–110 ezer forintra rúgó éves karbantartási díj. A repülős utazások meghaladják az átlagos keresetűek költségvetését. Nem véletlen, hogy csak azok elégedettek, akik közeli célpontot, például egy horvátországit választottak.

Délmagyarország / Délvilág hírek Részletek a pénteki Délmagyarországban/Délvilágban. Fizessen elő a napilapra!

Olvasóink írták

 • 13. ketrin72 2011. augusztus 05. 19:43
  „Mi azért mentünk el, mert szó nem volt vásárlásról / soha nem is mék el ilyenekre/
  konkrétan nem is emlékszem már mit adtak le szövegként, de az ajtóban már sejtettem és vissza is fordultam volna legszívesebben

  anyosomék már vettek 200 ezerért kanalakat, 400 ezerért porszivot, ágyneműt százerekért
  amugy olyan smucingok , hogy az unoka ezrest kap karácsonyra, mert az mszp koldusbotra jutatta öket amikor a 13 havi nyugdijat elvette
  a sogornőm pedig 70 ezerért méregtelenitő lábáztatót, ami kamu
  jo drága vacsora volt
  az aposom szégyelte mások elött, hogy nem vesz semmit, mert mit szolnak a szomszédok / házibemutató volt/
  de ha valaki kölcsön kérne a családbol , annak soha nem ad

  na az ilyen , sznobokat lehet beetetni”
 • 12. varadipal 2011. augusztus 05. 17:26
  „Ez a humbug egyenértékű a pilótajátékkal, csak azt nem tudom, miért nem lép a hatóság fel hivatalból ellene. A BTK-ban csalásnak nevezik ezt a fajta cselekményt. A törvényi tényállás minden eleme megtalálható a szerződésekben, csak hozzértő szemmel kell keresni.Ugyanúgy, mint a gyorskölcsön uzsorakamatát.”
 • 11. Nórikám 2011. augusztus 05. 16:38
  „Nem igazán értem, kik azok akiket így át lehet verni? Már olyan régen űzik ezt a fajta szélhámosságot, és még mindig van aki bedől? Soha el sem mentem ilyen vacsorára, meg efféle rendezvényre, sajnálom az időt ilyen baromságra. Ez is olyan, mint a kb.70 ezer ft-os fotelt 360 -ért eladni. /masszirozós fotelről van szó!/”
 • 10. nagypappa 2011. augusztus 05. 16:33
  „A Novotelnek annyi köze van hozzá, hogy bérbe adja a termet, termeket. Mint ahogyan bármilyen eseményre is bérbe adja.”
 • 9. ketrin72 2011. augusztus 05. 15:52
  „novotelben voltunk mi is....”
 • 8. kiokushyn 2011. augusztus 05. 13:56
  „Érdekes!
  Engem miért is NEM tudnak ilyenek ilyen baromságba befírolni??
  Csak azzal lehet ezt megtenni, aki nagyon-nagyon kapzsi.
  Meg is érdemlik!!”
 • 7. kakoszeged 2011. augusztus 05. 13:56
  „5. ketrin72!
  Ilyenen mi is voltunk a NOVOTELBEN (hogy adhatja ilyesmihez a nevét?), mert bár semmi ilyenbe nem megyek bele, de beígérte, hogy ha veszek, ha nem, Adyligeten (Bp alatt) üdülhetek, de majd csak novemberben fognak felhívni az időpont tekintetében.
  Nem vásároltunk, és a papír, amit az ingyen üdülésről kiállítottak, azért annyit vártunk, hogy már a következő turnus jött be a terembe, mire nekünk, a sokadik felszólításra kiállították, NAGYDUZZOGVA!
  Ha valakit be bírtak fírolni, akkor fel kellett állni és megtapsolni őket :DDDDD
  SOHA nem hívtak fel!
  MOCSADÉK egy népség!...és azok a nyugdíjasok is akik azért vannak, hogy rábeszéljenek erre. A mi agitátorunk Bp.-i nyugdíjas volt, busszal hozták őket :DDD”
 • 6. macs 2011. augusztus 05. 10:43
  „Kíváncsi volnék azoknak az indokaira, akik beleugrottak.”
 • 5. ketrin72 2011. augusztus 05. 10:41
  „Ez pedig tavaly ősszel történt
  kedves ám kissé eröszakos hölgy hivott fel minket , azzal hogy nayg szerencse ért minket , szállodát tesztelhetünk, kedvezményes áron
  cserébe végig kell hallgatnunk egy elöadást
  vásárlásrol sz ó nem volt
  na elmentünk, egy csoport fogadott minket
  kissé fenntartással érkeztünk
  a vezetö ficko tök bunko volt az alkalmazotakkal, már ez visszataszitó volt
  na meghallgattuk öket, jött filmecske
  aztán csoportokra lettünk osztva és mellénk szegedött egy aggitálo nő
  nagyon lekezelő és agressizv volt, tátogott tágranyilt szemekkel, hogy miért nem vásárolunk egy este alatt 2 milláért üdülési jogot külföldön
  és bocsi, de felellötlenség ilyet kihagyni
  meg milyen emberek vagyunk mi, hogy nincs erre pénzünk, má nem azé
  az ajándék hétvége nem létezett !!!!!!!!!!!!!!!4
  és a telefont amin ök hivtak , többé nem vették fel”
 • 4. saturnus 2011. augusztus 05. 06:01
  „Közel húsz éve lehetett amikor mézes mázos körítéssel üdülési lehetőséggeket felvázolva igen kecsegtető ajánlatokat tettek.Olyan helyre hívták meg az embereket ami abban az időben nem hétköznapi látvány volt. Mint ahogy ma se nagyon,mert megfordult a tendencia és pusztul lefele minden. Szóval szinte piros szőnyegen vezették be az embert ez a Bem utcában volt egy panzio és pálma fák virágok meg minden olyan kűlsőség ami mámorítólag hatott. Mi azért mentünk el a párommal,hogy tisztázzuk a kérdést így tanul az ember. Előre közlöm nem mentünk bele semmibe. Előszőr videón filmeket vetítettek le utána csoportos agymosás követ kezett ,majd egyéni elszeparált beszélgetések,ki mit vesz mennyi pénze van előre elkészített szerződések. Már akkor éreztük,hogy itt valami nincs rendben amikor bevonultunk a piros szőnyegen mint a fílmeken és ott mint mellékesem megjegyezték mindenki azt fogyaszt italt amit akar de sajátmaga fizeti. Ahogy haladatak a győzködések szinte már a zsebünbe kotorásztak,már azt szorgalmazták kölcsönöket vegyünk fel,részletekbe is lehet fizetni. Amikor már látták,hogy teljesen reménytelen estek vagyunk egy másik hátsó kijáraton nem ám ahol bementünk kidobó emberek kipenderítettek minket. De még megjegyzem beetető emberek is voltak szép számmal akik bizonygatták milyen jó és fantasztikus nyaralások zajlottak le ennek az üzletnek köszönhetően/üdülési jog megvásárlásának /köszönhetően. Mi akkor menetközben átláttuk az átverést ki is dobtak bennünket. Ezek egy jól felépített szisztémára csalók ügyvédek és jogászok ilyenek ma a bankárok is csőbe húzzák az embereket és őket kihasználva tesznek szert vagyonokra. Minden politikus ezekhez aszisztált mert ők hoztak olyan tőrvényeket és a bűn üldözés is a kezükbe volt és van ma is részesei ezeknek. Sajnálatos,hogy az emberek még ma is hiszékenyek és elhisznek mindent NEM az Ő érdekükben tesznek semmit a mai politikusok hanem saját JÓ létük a fontos.”
 • 3. nagypappa 2011. augusztus 05. 04:41
  „Frakk
  A számításod abban téves, hogy nem bírják heti átlagban 3 milláért értékesíteni, de az átlag egy milla reális. Az 52 hétből kb. 30 eladható.
  Arról nem beszélve, hogy 4 ezer Ft ért "kezelik" a kötvényeket, aminek a hozama természetesen nulla Ft.

  Az egyik barátom megözvegyült és visszaadta a jogot, hogy ne kelljen fizetni a költséget. Ingyen visszavették és adtak 5 hét üdülési lehetőséget ingyen!
  Van ezeknek szívük.... és arcuk is.
  Dobogómajorban olyan volt az ágy, hogy három nap után hazajöttünk, többé nem megyünk.”
 • 2. nyomdasz63 2011. augusztus 04. 22:59
  „Miért kell "ilyenbe belemenni"?
  A múlt héten Siófokon 3csillagos,mindennel felszerelt,ellátott szállodában 5ezret kértek reggelivel fejenként.
  Sosem értettem,miért kellene novemberben "jogot vennem" drága pénzért,hogy a következő év júliusában nyaralhassak.”
 • 1. frakk 2011. augusztus 04. 17:59
  „Ez is egy általános össznépi lehúzás. A fenntartási költségeket az aláíráskor 3% körül számolták, és azt mondták , ha a többi tag is belép majd akkor ez még csökken.
  Na ismét becsapták az embereket, mert növelik folyamatosan a költségeket.
  Könnyen kiszámolható 5 lakó befizetése esetén kb kitudták fizetni az építési költségeket. De itt kérem 52 hét van egy évben. Azaz 52 lakó jut egy szobára. 52 lakó szorozva 3 milliós átlag költséggel 156 000 000 -ba befizetés egy szobára. plusz 52 lakó szorozva átlag 100 000Ft fenntartási költséggel az 5, 2 millió évente csak fenntartásra. A lakásokon nem csinálnak semmit, a bejövő fenntartást javarészt lenyúlják.
  Magyar átverés , vedd meg és fizethetsz.”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Drága Magdika!

A Belvárosi temetőben csütörtökön eltemették dr. Somogyi Károlynét, lapunk egykori fotóriporterét. Fájdalmas szívvel búcsúzunk tőle. Tovább olvasom