Délmagyar logó

2017. 02. 24. péntek - Mátyás 6°C | 12°C Még több cikk.

Megbontották a baksi baromfitelepet a fémtolvajok

Szeged - A három testvér több tízmillió forintos kárt okozott. Pakolás közben érték tetten őket a rendőrök.
Egy baksi baromfitelep teljes itató berendezésének alumíniumtartozékait megrongálva tulajdonított el számos eszközt három helyi férfi.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

A megalapozott gyanú szerint a testvérek 2014 szeptembere óta rendszeresen bejártak a telepre, ahonnan elektromos kábeleket, alumínium profilokat, ventillátort és gáz hősugárzó egységeket tulajdonítottak el több tízmillió forint kárt okozva. A kisteleki rendőrök a széleskörű nyomozati munka eredményeként 2014. október 8-án 13 óra körüli időben tetten érték a 18 éves Cs. Csabát és a 25 éves Cs. Róbertet, amint a telephelyen egy személyautó csomagtartójába pakolták be a már korábban összevágott alumínium elemeket. Társuk, a 32 éves Cs. János a helyszínről elmenekült, de néhány órával később a rendőrök elfogták a harmadik gyanúsítottat, aki rokonainál bujkált - írta a police.hu.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

Az egyenruhások a Kisteleki Rendőrkapitányságra előállították Cs. Csabát és Cs. Róbertet. Ellenük – őrizetbe vételük mellett - lopás bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. Cs. Jánost a rendőrök a Szegedi Fegyház és Börtönbe vitték, ahol megkezdte a vele szemben korábban, jogerősen kiszabott szabadságvesztés büntetés letöltését.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Völgyvándor: szerelemről körtemuzsikával

Szegedi gyökerű összművészeti produkciót láthatunk péntek este 19:30-tól a Régi Zsinagógában. A… Tovább olvasom