Délmagyar logó

2018. 03. 18. vasárnap - Sándor, Ede -4°C | 5°C Még több cikk.

Megérezte, hogy nyer

Szeged - Minden este vacsorát főz családjának Kálmánné Jenei Andrea, így nem okozott gondot neki a lapunk Telekosár játékán nyert 25 ezer forintos utalványból költeni a Príma Novában.
Kisorsoltuk az utolsó nyerteseket Telekosár játékunkban tegnap. A Délmagyarország történetének legsikeresebb játékára összesen 19 ezer 640 szelvényt küldtek be előfizetőink.

Kálmán Attila és családja volt a 25. szerencsés nyertes, 25 ezer forintot költhettek el lapunk kontójára az újszegedi Príma Novában. A férfi egész nap dolgozott, így a nyereményből felesége és kisebb lánya, a 10 éves Kira vásárolt.
 
Megérezte, hogy nyer. Fotó: Frank Yvette (galéria)
– Tudtam, hogy nyerünk. Mondtam is a férjemnek, hogy akkor húzzák majd ki a nevünket, ha már kevesebb mint tíz nyertes lesz – mondta boldogan Kálmánné Jenei Andrea. Az ő és a férje szülei is Délmagyarország-olvasók, így amikor a pár önálló életet kezdett, azonnal előfizettek a lapra. Tizennégy éve minden játékon részt vettek, de most nyertek először. – Közel lakunk a szerkesztőséghez, így a lányaink feladata volt, hogy kutyasétáltatás közben átmenjenek bedobni a nyereményszelvényeket – magyarázta Andrea.

Közvetve így kis yorkijuk praclija is benne volt a nyereményben, ám az öleb éppen gyomorbántalmakkal küszködik, diétás tápra utalták, így a nyereményből most nem jutott neki semmilyen finom falat. Andrea minden este meleg vacsorát készít, hiszen kell az energia lányainak. Kira szertornázik, 12 esztendős Brenda nevű nővére pedig korosztályos magyar bajnok kenuban.

Andrea elmondta, a gyors bevásárlás híve, Kirával néhány perc alatt átszlalomozott a Príma Nován, és szinte minden sorból jutott valami a kosarába. Többek között vett kekszet, konzervet, darált húst, sajtot, mosószert, csokit, pékárut, felvágottat és egy füstölt csülköt is. A pénztárnál 23 ezer 633 forintot fizetett, így majdnem pontosan el tudta költeni nyereményüket.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csak tíz vendéglő vállalta a torkoskodást

Csak tíz vendéglő vállalta a torkoskodást
Évről évre kevesebb Csongrád megyei étterem tart torkos csütörtököt, idén mindössze tíz vendéglő nevezett be az e heti féláras eszem-iszomba. Tovább olvasom