Délmagyar logó

2017. 07. 26. szerda - Anna, Anikó 16°C | 26°C Még több cikk.

Megerőszakolta értelmi fogyatékos nevelt lányát

A battonyai férfit jogerősen 9 év fegyházra ítélte a Szegedi Ítélőtábla.
Jogerősen kilenc év  fegyházbüntetéssel sújtotta a Szegedi Ítélőtábla azt a battonyai  férfit, aki tavaly húsvétkor értelmi fogyatékos nevelt lánya  sérelmére követett el szexuális erőszakot.    

A táblabíróság nevelése alatt álló, 18. életévét be nem töltött  személy sérelmére elkövetett szexuális erőszak bűntettében mondta  ki bűnösnek a jelenleg 45 éves vádlottat.  

A férfi másfél évtizedig szeretője volt a sértett édesanyjának.  Az enyhe fokú értelmi fogyatékosságban szenvedő lányt az asszony és  a vádlott születésétől fogva közösen nevelte.  

2014. április 21-én a lány és a vádlott húsvéti vendégségben  voltak, ahol a férfi italozott. Éjfél után indultak haza, egy  sarokhoz érve a vádlott a sértetthez fordult, és durva szavakkal  azt kérdezte tőle, hogy lefeküdne-e vele. A lány tiltakozott, de a  vádlott megragadta, és egy lakatlan épületbe húzta. A sértett  sikertelenül próbált menekülni, csak akkor tudott hazafutni, amikor  a férfi szorítása egy pillanatra enyhült.  

 A vádlott futva utána eredt, és azt kiabálta neki, hogy az  anyjának ne mondjon el semmit, mert ellenkező esetben elhagyja  őket, és "éhen fognak dögleni". A férfi ezt követően bekísérte a  lányt a házba, ahol közölte vele, hogy másnap józanul a kazánházba  folytatja, amit elkezdett.  

A lány elmondta a történteket az anyjának, aki a rendőrséghez  fordult. A vádlott az eljárás során mindvégig tagadta a  bűncselekmény elkövetését. 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hét kislányt támadott meg, hogy molesztálhassa őket

A békéscsabai férfi jogerősen nyolc év börtönbüntetést kapott. Bocsánatot kért a sértettektől és a… Tovább olvasom