Délmagyar logó

2017. 02. 26. vasárnap - Edina -3°C | 10°C Még több cikk.

Megerőszakolta és brutálisan megölte: vádat emeltek Vivien gyilkosa ellen

Forráskút - Megerőszakolta, és különös kegyetlenséggel órákig bántalmazta a 22 éves B. Vivient gyerekkori barátja tavaly novemberben Forráskúton. A fiatal anyával végül a fejére mért kalapácsütések végeztek. A Csongrád Megyei Főügyészség vádat emelet a kegyetlen gyilkos ellen.
Különös kegyetlenséggel elkövetett emberöléssel és szexuális erőszakkal vádolja a forráskúti B. Lászlót a Csongrád Megyei Főügyészség.

A 21 éves férfi – ahogy többször megírtuk –, gyerekkori barátját, a 2 éves kisfiát egyedül nevelő B. Vivient a férfi forráskúti Fő utca 28. szám alatti házában durván, többször bántalmazta, majd megfojtotta. Vivien holttestét a rendőrök a ház melléképületében találták meg a gyilkosság másnapján. „A falu azt suttogja, hogy talán szexuális indíttatásból történt a gyilkosság, de ilyen téren életükben nem volt közük egymáshoz" – mondta lapunknak néhány nappal a gyilkosság után Vivien édesanyja. Deák Anikó még idén februárban sem tudta, hogy miért kellett lányának meghalnia. Erről akkor beszélt, amikor 175 ezer forint támogatást adott át az árván maradt Kevinnek a Szent-Györgyi Albert Rotary Club Szeged.

– A vádirat szerint a férfi 2014. november 21-én éjjel írt a közösségi oldalon üzenetet a nőnek azzal, hogy szeretne vele személyesen beszélni. Reggel telefonon megbeszélték, hogy a nő felkeresi a vádlottat. A megbeszélésnek megfelelően délelőtt fél 10 körül ért a vádlott forráskúti házához. Röviddel azt követően, hogy megérkezett, az akkor már ittas állapotban levő férfi szexuális ajánlatot tett a nőnek, aki azt visszautasította. Ezután a vádlott a nővel erőszakkal, annak akarata ellenére közösült. A szexuális erőszak után a férfi fojtogatni kezdte a nőt, amíg eszméletét nem vesztette. Ezután a vádlott ismét bántalmazta a sértettet, majd mintegy másfél-két óra elteltével egy kalapáccsal többször fejen ütötte: a koponyát ért sérülések következtében a nő azonnal életét vesztette – számolt be a szörnyű részletekről Szanka Ferenc ügyészségi szóvivő.

B. László Vivien holttestét a ház mögötti disznóólnál elrejtette, a véres tárgyakat a kazánban elégette, a lakást kitakarította. Vivien holttestét és biciklijét másnap, az eltűnése miatt értesített rendőrök találták meg. A nyomozók kiderítették, hogy B. László tavaly május 23-án Szegeden lefejelte akkori barátnőjét is, akinek az orrcsontja tört el. Ezért a főügyészség súlyos testi sértéssel is vádolja.

Vivien kisfiát és nagymamáját lapunk alapítványa is támogatta pénzzel és tartós élelmiszerrel a Rotary adventen tavaly decemberben a Klauzál téren. Kevint azóta nagymamája neveli.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Budapest után Szegeden is avattak ˝bordámát˝

Az Európai Borlovagrend Magyarországi Konzulátusa szombaton tartotta első vidéki női borlovag avatását. Tovább olvasom