Délmagyar logó

2017. 07. 26. szerda - Anna, Anikó 16°C | 26°C Még több cikk.

Meghalt egy ember a padon

Valószínűleg hajléktalan volt az a férfi, aki tegnap egy padon ülve meghalt a Boldogasszony sugárúton, a vasutas kollégiummal szemben. Már órák óta ott ült mozdulatlanul, mire a Béke Tanszék felől érkező, az Indóház téren lakó, szintén hajléktalan ismerőse felfigyelt rá.
Fotó: Karnok Csaba
Valószínűleg hajléktalan volt az a férfi, aki tegnap egy padon ülve meghalt a Boldogasszony sugárúton, a vasutas kollégiummal szemben. Már órák óta ott ült mozdulatlanul, mire a Béke Tanszék felől érkező, az Indóház téren lakó, szintén hajléktalan ismerőse felfigyelt rá. Ő kezdett el intézkedni, kért meg valakit a kollégiumból, hogy telefonáljon a mentőknek. A szirénázva érkező mentő, és a nyomában száguldó rendőrség keltett egy kis feltűnést a környéken. Összeverődött úgy tíz ember, végignézték az újraélesztési kísérletet, majd szétszéledtek.

A halottat fekete fóliával takarták le, és ott hagyták egy ültő helyében a padon. Bebugyolálva, mint egy avatásra váró köztéri szoborkompozíciót. Akit ott láttunk magunk előtt, és akiből már csak a cipője látszott, meg a padon mellette heverő baseballsapkája, ember volt. Két rendőr őrizte, amíg el nem vitték. Az élet pedig ment tovább. Az emberek elsétáltak mellette, csak hajléktalan ismerőse maradt még ott egy darabig. Ette a ricát, héját a járdára köpte.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Újszegedi bevásárlóközpont: új belváros?

Komoly versenytársat jelent a belvárosi üzletek számára, hogy Szegeden több befektető is… Tovább olvasom