Délmagyar logó

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 27°C Még több cikk.

Megjelentek a város turisztikai kiadványai

Megjelentek a város turisztikai kiadványai
11 nyelven, 26 ezer példányban jelent meg a szegedi látnivalókat bemutató füzet, emellett éves programajánló készült magyar-angol-német nyelven.
Tavaly november végéig 12 százalékkal nőtt a vendégek száma Szegeden az előző év azonos időszakához képest. A rendelkezésre álló statisztikákból az is kiderül, hogy a belföldi vendégek száma 102 ezer volt, a külföldieké pedig meghaladta az 51 ezret. A vendégéjszakák száma 15 százalékkal, 311 ezer fölé emelkedett, ennek harmadát külföldi utasok töltötték el a megyeszékhelyen – mondta sajtótájékoztatóján Ács Szilvia, a Szeged és Térsége Turisztikai Nkft. ügyvezetője. A belföldi vendégek közül a korábbi éveknél is többen használták SZÉP-kártyájukat.
Szeged, az idei szegedi turisztikai kiadvány bemutatása a városházán. Képen: Ács Szilvia és Kozma József. Fotó: Frank Yvette
Ács Szilvia és Kozma József mutatták be az idei szegedi turisztikai kiadványt a Városházán.
Fotó: Frank Yvette

Kiállításokon, interneten és a közösségi médián keresztül népszerűsíti a várost az önkormányzat turisztikai cége. 11 nyelven, 26 ezer példányban jelent meg a szegedi látnivalókat bemutató füzet, emellett éves programajánló készült magyar–angol–német nyelven. A szegedi információkat és az egy-egy évszakra szóló programkínálatot 7-7 ezer példányban kínálják.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megöltek egy vendéget egy szegedi kocsmában, egyetemista lehet az elkövető - videó

Megöltek egy vendéget egy szegedi kocsmában, egyetemista lehet az elkövető - videó
Két órán belül elfogták a szegedi rendőrök azt a férfit, aki egy kocsmában megölt egy vendéget. Tovább olvasom