Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Szeged - delmagyar.hu

2015. 08. 28. péntek - Ágoston

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Szeged hírei > Megnyílt az Auchan Fehér-tó áruház - képgalériával

Megnyílt az Auchan Fehér-tó áruház - képgalériával

Szeged - A szegedi volt Cora áruház nyílt meg csütörtökön hivatalosan is Auchan Fehér-tó áruház néven. Ismert: a Cora összes magyarországi áruházát az Auchan vásárolta meg.

Fekete Klára - 2012.09.13. 12:03
Megosztás: Facebook Twitter E-mail
9 órakor nyitott ki csütörtökön az új Auchan Fehér-tó áruház Szegeden, de a kedvezményekre várók már másfél-két órával korábban sorban álltak. A vevőknek 1–1 szál hófehér rózsával is kedveskedtek.

Az eseménnyel az Auchan Magyarország Kft. a 15. áruházát nyitotta meg hazánkban, a szegedi a 3. a volt az átvett Cora-áruházak közül. A multi 7 hipermarkettel rendelkezett Magyarországon, ezeket vásárolta meg az Auchan idén április végén. Decemberre az összes régi hipermarket Auchan-színekben kereskedik majd. Szegeden az elmúlt hónapokban megújult a kasszasor, az épület modernebb, átláthatóbb lett. Az új tulajdonos átvette a korábbi munkatársakat: több mint 300 család megélhetése továbbra is biztos. Az arculatváltást sikerült folyamatos nyitva tartás mellett megvalósítani.

Megnyílt az Auchan Fehér-tó Szegeden. Fotó: Frank Yvette (képgaléria)

A megnyitón Pál Balázs, a szegedi egység igazgatója azt hangsúlyozta, hogy megmaradnak családbarát áruháznak, amelynek szíve együtt dobog a városéval. Újraindították az ingyenes buszjáratot is. Szentgyörgyi Pál, a szegedi közgyűlés ifjúsági- és sportbizottságának elnöke utalt arra: az Auchan már több évvel ezelőtt szeretett volna áruházat építeni Szegeden, emiatt sokszor került politikai viták kereszttüzébe. Erre egy szójátékkal válaszolt a magyarul kiválóan beszélő Bernard Guntz beruházási és expanziós igazgató, aki azt mondta: Corá-ban jövünk, ha már nem tudtunk korábban jönni.

Megnyílt az Auchan Fehér-tó Szegeden. Fotó: Frank Yvette (képgaléria)

A nemzetiszínű szalagot kollégáival együtt Dominique Ducoux, az Auchan Magyarország vezérigazgatója vágta át, aki elmondta: a 2 áruházlánc előnyeinek ötvözésével és több ezer termék árának csökkentésével szeretnék maguknak megnyerni a vásárlókat.
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

123456 következő >> végére >>> 60 hozzászólás
Moderálásra küldöm 60. bambulla 2012.09.15. 09:19

szerintem rendben van az "Ósan" :)
tegnap voltunk kint
nekem szimpatikusabb a termék struktúra meg az árak is
persze nem kell mindent megvenni, szét kell nézni árak tekintetében
gondolom mindenki ezt teszi máshol is
mi megkaptuk a kupont postán így tudtuk az ajándékról
a pénztáros valóban nem szólt semmiről, de ha nincs ott a kuponod vagy nincs bizalomkártyád akkor teljesen mindegy , hogy szól vagy nem

Moderálásra küldöm 59. vélemény 2012.09.14. 22:51

A nemzetiszínű szalagot kollégáival együtt Dominique Ducoux, az Auchan Magyarország vezérigazgatója vágta át
Melyik nemzetét (nemzetet) vágta át?

Moderálásra küldöm 58. zehn 2012.09.14. 16:32

Valójában a koránt sem tökéletes Tesco a nyerő. És tényleg, gyümölcs-zöldségért irány a piac! A multikhoz képest, fél-negyed áron szép és friss.

Moderálásra küldöm 57. szatyi 2012.09.14. 15:12

"55. timea05 2012.09.14. 13:34 "

Köszi! Most jöttünk onnan, bizalomkártyánkat is kezelték, majd´ húszezret ott hagytunk a pénztárnál, de egy szóval sem említette a pénztáros, hogy kapunk valami pluszt!

Moderálásra küldöm 56. csergemerge 2012.09.14. 13:59

Már az is újságcikk-téma, ha egy bolt cégtáblát cserél?
Szánalmas cikk, KÉPGALÉRIÁVAL...

Moderálásra küldöm 55. timea05 2012.09.14. 13:34

Azt se felejtsük el, hogy tegnap és ma azért várható a sok vevő, mert a Cora "bizalomkártya" használatával (értsd: vesz 13-án vagy 14-én egy kiflit és a pontgyűjtő kártyáját odaadja a pénztárosnak) 1500 Ft értékű Auchan ajándékcsomagot kap, amiben mindenféle Auchan-os dolgok vannak (chips, papírtörlő, zsepi, ...)!
Mi 12-én voltunk kinn, alig voltak, az eladók is a nyitásra készültek és tök nyugisan körülnéztünk. Hát, nem fogunk többet menni az Auchan-ba, mint a Cora-ba jártunk. Szerintem egyáltalán nem olcsóbb és nem jobb, mint a Tesco.

Moderálásra küldöm 54. Mathiasking 2012.09.14. 13:00

Mi változott? Semmi. Eltűntek jól bejáratott magyar termékek és lettek helyette külföldről behozott, átcsomagolt sz@rok. Oda ritkábban fogok járni az biztos. Az M5 CBA kezd tetszeni nekem.

Moderálásra küldöm 53. agr7803 2012.09.14. 10:13

Na, TI vagytok azok, akik nagyon ráérnek, és azt nézik MI HOL OLCSÓBB.....bezzeg arra van pénzetek,vagy benzin-gázolajatok hogy átutazzatok fél várost, 30 ft-ért...Egyébként meg itt szapuljátok az "olcsón vásárló" egyént! Szégyenlétek magatokat, és nézzetek a pénztárcátokba...NE FÚRJÁTOK,ÉS hagyjátok békén aki ide járhat;(nyilván megteheti, mert dolgozik, mint állat)

Moderálásra küldöm 52. nobody13 2012.09.14. 10:08

Queenmargareth, ha nem csípőnadrágot keresel, javaslom a bálás üzleteket. Nem vicc. Vadonatúj, jó minőségű nadrágokat évek óta ott veszek, némelyikben még benne a kinti árcédula. Én ki szoktam várni a hó végi 200 Ft/kg-os vásárokat, pl. Olajbányász tér, na, ott minden van, ami egy embernek kellhet. Szép, jó minőségű és tiszta. Nyáron vállfáról vettem felsőket, egyik szebb volt, mint a másik, 2-300 Ft volt darabja. Eredeti Nike széldzseki vadonatúj, árcédulával, kinti bolti címkével 800 Ft... :-))
CBA... Aki nem volt még kint a Primában, az a saját pénze ellensége. Csak ott tudom a bevásárlásaimat kifizethető áron megejteni. Bevásárlásonként spórolok 3-4000 Ft-ot élelmiszeren. Ráadásul nem kell nagy tételben vásárolni, mint a Metróban, ahová korábban jártunk. Több multit kipróbáltunk, eddig a Tesco és ez nyert. Mondjuk gyümölcsöt és zöldséget piacon vagy Lidl-ben :-)

Moderálásra küldöm 51. xene@freemail.hu 2012.09.14. 09:27

24. emigrans 2012.09.13. 15:08
"Attol,hogy en annak idejen kivandoroltam ,meg ugyan olyan magyar vagyok mint te (az allampolgarsagomat se dobtam el)
.....akkor mar csak felfogni kellett volna,hogy ha otthon nem minden a kulfoldiek kezeben lenne,akkor az arak is olcsobbak lehetnenek.... nilvan egybol rarabolsz a kinai fokhagymara (csak azert,mert olcsobb) ,mintsem makoi hagymat vennel (ezzel is tamogatnad a makoi termeloket illetve a sajat orszagod gazdasagat)"

Azt mindig imádom, ha külföldről megmondják nekünk a frankót...főleg olyanok, akik maximum csak újsághírekből tájékozódnak...
Miért nem települsz haza akkor, hogy itt fizess adót nekünk, s magyar termékeket vásárolj :)? Majd megnéznénk, hogy a magyar minimálbérből mennyi ideig bírnád venni a magyar termékeket, s mennyi ideig tartana a hazaszereteted. Egyet kéne megérteni, itt nem amerikai és uniós fizetéseket osztogatnak (legalábbis a döntő többségnek nem)...úgyhogy egyeseknek sajnos nem mindegy, hogy az olcsó kínai… Tovább olvasom »


60 hozzászólás123456 következő >> végére >>>
Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

HIRDETÉS

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...