Délmagyar logó

2018. 04. 23. hétfő - Béla 12°C | 27°C Még több cikk.

Megpofozták a balesetet okozó sofőrt - képgaléria

A kis BMW után megérkezett a nagy és az abból kiszálló B. György nekiesett a balesetet okozó, halálra rémült sofőrnek a Bertalan híd lábánál.
17.00 A hivatalos rendőrségi közleményből kiderül, hogy egy 8 éves kislány könnyebben sérült, őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték. Az érintett útszakaszon rendőrök irányították a forgalmat, amikor a helyszínre érkezett egy 46 éves férfi és két alkalommal arcon ütötte a Renault vezetőjét. Az egyenruhások haladéktalanual intézkedtek B. Györggyel szemben és garázdaság vétségének megalapozott gyanúja miatt előállították a Szegedi Rendőrkapitányságra.

16.20 A sérült autókat a buszmegállóba tolták, mind a négy sávon zavartalan a forgalom, de azért vezessen óvatosan mindenki, aki arra közlekedik.

16.10 A sérült BMW-t a rendőrök letolták az út közepéről, hamarosan 3 sávon is megindulhat a forgalom. A két sofőr egyébként, ha nem is derűsen, de harag nélkül beszélget.

Megverték a balesetet okozó sofőrt. Fotó: Segesvári Csaba (képgaléria)

16.00
Forgalmi dugó alakult ki a csütörtök délutáni csúcsban, a rendőrök egy sávon, váltakozva engedik az autókat, a négy sávból jelenleg csak egy járható. A Renault vétkes sofőrje többször bocsánatot kért a BMW-s hölgytől, azt mondta, nem vette észre a neki balról érkező autót. A két autós elmondása szerint mindketten éppen kanyarodtak fel a Bertalan hírdra, a BMW a Szilléri sugárútról nagy ívben, a Laguna a Sajka utcából, kis ívben.

Korábban írtuk:

Baleset történ ma kora délután a Bertalan híd szegedi hídfőjénél, egy Renault Laguna ütközött össze az első információk szerint szabályosan közlekedő 1-es BMW-vel. Ehhez még nem kell hat rendőrautó, ahhoz viszont már nem elég egy, ha a kis BMW után megérkezik a nagy és az abból kiszálló férfi nekiesik a balesetet okozó, amúgy is halálra rémült sofőrnek.

Megverték a balesetet okozó sofőrt. Fotó: Segesvári Csaba (képgaléria)

Tény, a kis BMW-ben gyermek is utazott, úgy tudjuk, a kinyíló oldallégzsákok megnyomták a gyermek arcát, emiatt hívtak hozzá mentőt. Egyik sofőr sem sérült, az anyagi kár azonban jelentős. A rendőrök egy közelben álló autóhoz szorítva bilincselték meg az önbíráskodót, akit a megyei főkapitányságra szálítottak.

Olvasóink írták

161 hozzászólás
 • 161. Emberségetavilágnak 2013. július 07. 19:50
  „151.
  Pogrom?
  Mit old meg?
  Előbb-utóbb?
  Mi előtt?
  2014 áprilisa előtt?
  Egy aranyveretes meg éhséglázadással fenyeget!
  A zavargások éppen elegendő okot nyújtanak majd a rendkívüli állapot kihirdetéséhez és megnézheted, mikor lesznek majd azok után a szabad választások.”
 • 160. CID 2013. július 07. 16:10
  „Na most akkor, mi lesz a kiskorú veszélyeztetésével meg az önbíráskodással?”
 • 159. Tambitoma 2013. július 07. 09:21
  „burcika--- ""Mokkája"" van! Ez igen!
  Laxzko--- ""M1re erek es meglatom az elso magyar rendszamos renaultosat v skodasat v suzukisat lever a viz""
  Nem vagy te elszálva magadtól?

  151. Tiszthelyettes 2013.07.06. 11:32 IGAZAD VAN!”
 • 158. Kövecske 2013. július 06. 20:12
  „153 Macs.

  Olvasd el a 3. hozzászólást,mindent megértesz :)”
 • 157. burcika 2013. július 06. 20:10
  „A nagylány jól van!!!!!!!!Van nagy mokkája,szeme bevérzett!!!!!!!!!!De jól van!!!!!!!!!!!!!!!!Szívesen taliznék a Tiszthelyettes úrral aki csak így bír írogatni!!!!!!!!!!!!!!!!Nincs benne kurázsi,SZÉGYEN VAGY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”
 • 156. Laxzko 2013. július 06. 17:02
  „A kislany jol van egyebkent?????? Jobbulast neki!!!! Remelem nem lesz neki maradando lelki traumaja vagy nem lesz maradando kulso serulese!!!”
 • 155. Laxzko 2013. július 06. 16:59
  „Az az alapveto problema h az osszes skodas, renaultos azt hiszi ok az istenek brozalmasan sokat kozlekedek autopalyan, nemetorszagban, svajcban is, erdekes amikor az M1re erek es meglatom az elso magyar rendszamos renaultosat v skodasat v suzukisat lever a viz mert mind jatsza a jampit, semmit nem megy az autojuk es eroskodnek, aztan nekik all feljebb... Hozongenek okoskodnak es jatszak a kis irodista okos fejuket... Siman megerdemelnek 1-2 pofont h vissza szalljanak a foldre... A helyesirasom meg azert annyira jo mert telefonrol potyogok nem otthon ulok es nezem a panel lakas ablakat.... Hanem dolgozok mint egy orult... Bocs mar ezert ...”
 • 154. mackópajtás 2013. július 06. 16:35
  „29. DOOMER

  A probléma ott van, hogy sokan nem értik mit jelent a tábla. Mert ha neked elsőbbségadás táblád van akkor neked elsőbbséget kell adnod annak aki a főúton halad és teljesen mind1, hogy melyik sávba hogyan jö, akár cikcakkozhat is az úton, mert a tábla az egész útra érvényes, nem csak bizonyos sávokra”
 • 153. macs 2013. július 06. 13:08
  „Kedves Burcika és kedves BMW-sek,
  tényleg nem értitek, hogy ebben az esetben mi az alapvető probléma? Biztosan vannak, akik irigylik a kocsitokat, lelkük rajta, de az, hogy ki mennyit dolgozik és mikor, mennyit keres és mit csinál a pénzért, itt és most, ezredrangú kérdés. Itt arról van szó, hogy valaki úgy érezte, joga van önbíráskodni. Belegondoltatok abba, mi lesz, ha holnap nem csak egy pofon fog elcsattanni? Ha mondjuk Ti lesztek a szenvedő fél, mert valaki erősebb lesz nálatok, vagy lesz nála valamiféle "testápoló"?
  Kérlek benneteket, gondoljátok újra az esetet!”
 • 152. kormoska 2013. július 06. 11:57
  „140.kicsinyuszi

  Nem voltam ott való igaz,de átéltem hasonlót.Volt egy nagyobb koccanásunk(egy ősrégi Aro-val).Én kiszálltam és szédelegve mentem a másik kocsihoz,hátha nagyobb baj van.Mire odaértem már kiszállt az őstermelő és egy üres barackos ládával jött nekem!Szerencsére végül nem törte szét a fejemen......
  A rendőrség szerint pedig ő hibázott.....,szóval azt akarom jelezni,hogy rengeteg az önbíráskodó,nem gondolkozó,előbb ütő mint kérdező sofőr!
  A véleményem igyekeztem szalonképes-átgondolt,nem"ledöngölős"formában megírni,nem gondolom hogy fröcsögős lenne.

  A hozzászólásod második felén akár"fel is kaphatnám a vizet",de nem teszem!
  Egyrészt valami perverz okból nagyon kedvelem a beszólogatós,vagány nőket.
  Másrészt meg igazságod vagyon:Ha volna olyan elfoglaltságom,biztosan kevesebbet foglalkoznék a DM-el.
  "Amihez nem csak egy ember kell, és nem csak Te élvezed",ugye itt nem a Playstation-re gondoltál:-)?”
 • 151. Tiszthelyettes 2013. július 06. 11:32
  „150: Egyre inkább közeleg az idő, amikor visszaütünk, de abban nem lesz köszönet. Pár százezer magyar ember haragja már nem önbíráskodás lesz, hanem pogrom. A "sérülékeny" kisebbség és a közéjük keveredő legaljavilági "fehércigányok" (mint ez a "bözse" is, de fel-felbukkan még néhány hasonló "garázsbolti panelgengszter") együtt sem lesznek olyan erősek, hogy megússzák a felelősségre vonást. Vagy eltakarodnak a drágalátos Szerbiájukba, ahol állítólag mindent lehet (persze amíg egy siptár szervkereskedőnek a tyúkszemére nem lépnek), vagy pedig elintézi őket a népharag. Mert az bizony nem válogat, és már nagyon közelít!”
 • 150. Emberségetavilágnak 2013. július 06. 11:13
  „Burcika, nem hogy a 145, de még a 149 cm. is "méreten aluli", ezt a témát nem kellene feszegetni, a gyermek vajon hány centiméter óta szokja azt az ülést?
  Macs, nekem a pofozkodó villamosvezető, a felpofozott trolivezető közelmúltbéli esete, az úttestre rohangáló, vagy azon játszó neveletlen kölkök lincselő rokonsága, az úttest közepén baseball ütővel hadakozó és fegyvernek látszó fegyverrel lövöldöző izomagyú barmok jutottak eszembe. Félelmetes, mennyi agresszió lappang az emberekben, Pelikán elvtárs után szabadon: a ... helyzet egyre fokozódik.
  Egyetlen pillanat elég ahhoz, hogy az ember közlekedési baleset kellős közepén találja magát. Az a bizonyos pillanat, amelyben valaki hibázott és a másik nem tudta azt korrigálni.
  Az önbíráskodókat meg kell fékezni, addig, amíg nem késő. Beszélek itt össze-vissza, hisz már rég el vagyunk késve.”
 • 149. alak 2013. július 06. 11:07
  „Itt azért nagyon összekeveredtek a dolgok. A ,,nagy BMW-s", a pofán vágta, meg a szabálytalankodó autósok mosódtak össze.

  A BMW (4 kép) egy öreg 3-as bömcsi, ilyet bárki vehet a dacia logan árban, a vezető utálni a kocsi márkája miatt nem elegáns dolog.

  Az ,,önbíráskodás előre megfontolt szándékkal" megengedhetetlen, még akkor is ha (Fbook, iwiw oldalról) kiderül, hogy egy multikulturális egyénről van szó, aki akár szerbül is megérthette volna magát.
  A koterba megtanítják a magyar szokásokra meg azt is aki még vágyik rá.
  Én biztosan nem ütnék vissza majd a tisztelt Bíróság!
  Könnyen összelehet hozni egy tényleges életfogytiglant a három csapás alatt!

  A szabálytalan autósoknak nincs ,,egy" márkája!
  Az ifjú Titánok próbálkoznak aztán elnézik a rutinos sofőr meg készül rájuk.”
 • 148. hvcs78947 2013. július 06. 09:45
  „122. Laxzko 2013.07.05. 17:53 Ilyen helyesírással Te sem az eszeddel kerested meg a bömös árát :)
  Milyen okoskodóról beszélsz bakker?? Te is csak egy <moderálva> vagy, ha nem érted, hogy mi ezzel a történettel a baj? A konfliktuskezelésről gondolom hírből sem hallottál? Ez szól burcikának is!”
 • 147. CID 2013. július 06. 09:40
  „Ez a kövecske a stone lehet??”
 • 146. CID 2013. július 06. 09:13
  „Hááát, a Györgynapi fotókat elnézve, olcsón megúszta a lagunás:D”
 • 145. Tambitoma 2013. július 06. 09:07
  „Megnéztem.

  Ez kemény ember? Ugyan már! Ez üzletember? Kedves" BMW-s maca"
  Gratulálok. ÖN JÓL VÁLASZTOTT!”
 • 144. karaly 2013. július 06. 08:29
  „Szerintem is eltértetek a célponttól. A kifogásolható dolog: az emberi viselkedés, nem pedig az autómárka.”
 • 143. Tambitoma 2013. július 06. 08:23
  „Alakul itt minden.

  Remélem az ügyészség is olvassa! NAGYON KEMÉNYEN MEGBÜNTETNI EMBERKÉT:”
 • 142. karaly 2013. július 06. 08:10
  „Nézzétek meg a Facebook adatlapját mindent meg fogtok érteni a "sportember"-ről”
161 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tianjin képviselői Szegeden

Kínai–magyar üzleti fórumot rendeztek csütörtökön a Szegedi Tudományegyetem József Attila… Tovább olvasom